Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV speelt gelijk in oefenduel tegen Standard Luik

Geplaatst opwoensdag 17 juli 2019 - 20:53

MVV Maastricht heeft woensdag een oefenduel gespeeld tegen Standard Luik.

Op het trainingscomplex van de club uit de Jupiler Pro League eindigde de wedstrijd in een 3-3 gelijkspel.

21 seconden
Het team van Fuat Usta stond na nauwelijks 21 seconden al met 1-0 voor tegen de mannen van coach Michel Preud’homme door een doelpunt van Anthony van den Hurk. De Luikse voetballers waren toen nog niet aan de bal geweest. Kort na zijn eerste treffer schoot Van den Hurk voor de tweede keer raak.

Limbombe
Na ruim een half uur schoot Anthony Limbombe de bal in het Maastrichtse doel, maar het Luikse team slaagde er niet in voor rust nog op gelijke hoogte te komen.

Evenwicht
Vier minuten na de hervatting maakte Selim Amallah met een kopbal gelijk. Het Luikse team was sterker dan de Maastrichtenaren en kwam halverwege de tweede helft met 3-2 voor door Senna Miangue, die de bal in de MVV-touwen kopte. Een paar minuten na de derde Luikse treffer bracht Joshua Holtby de stand weer in evenwicht.

De twee teams kregen daarna nog wat kansen, maar gescoord werd er niet meer.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen