Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV slaat grote slag en heeft nieuwe spits binnen

Geplaatst opwoensdag 29 augustus 2018 - 9:35

Na een lange zoektocht is MVV er, vlak voor het sluiten van de transfermarkt, toch in geslaagd een nieuwe spits vast te leggen. Anthony van den Hurk (25) komt over van De Graafschap.

De nieuwe aanvalsleider van de Sterrendragers tekent een tweejarig contract in Maastricht.

Meerdere opties
Van den Hurk had meerdere opties in de Keuken Kampioen Divisie, maar kiest dus voor MVV. "In de zoektocht naar een nieuwe spits, was ons oog al een tijdje geleden op Anthony gevallen. Hij presteerde bij De Graafschap de afgelopen seizoenen prima, maar leek nu na de promotie kind van de rekening te worden in een grote en kwalitatief sterke selectie. Dat was onze kans en die hebben we gegrepen", stelt trainer Ron Elsen.

Aardige cijfers
De aanvaller uit Veghel, die zijn jeugdopleiding genoot bij PSV, kan aardige cijfers overleggen. Hij speelde 136 wedstrijden op het hoogste niveau en scoorde daarin 46 keer. Vooral de afgelopen twee seizoenen, met De Graafschap in de Jupiler League, was hij regelmatig belangrijk met zijn treffers.

Volg het internationale theaterfestival Cultura Nova in Heerlen via L1 en 1Limburg. Bekijk onze Cultura Nova-themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen