Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV shopt weer in Luik: middenvelder komt op huurbasis

Geplaatst opvrijdag 13 juli 2018 - 18:57

In navolging van verdediger Dimitri Lavalée, komt ook middenvelder Jérôme Deom (19) naar MVV. De twee worden gehuurd van de Belgische topclub Standard Luik.

Deom wordt voor één seizoen gehuurd door de Maastrichtenaren.

Lees ook: Belgisch talent voor één seizoen naar MVV

Creatieve middenvelder
MVV-trainer Ron Elsen omschrijft Deom als een 'creatieve middenvelder'. "Jérôme is balvast en heeft de potentie om spelbepalend te zijn", gaat de oefenmeester verder. De tiener moet zich bij de Sterrendragers ontwikkelen van talent tot een dragende speler. "Step by step, net als MVV, naar een hoger niveau", zegt Elsen.

Jonge debutant
Deom maakte al op zeventienjarige leeftijd zijn debuut voor Standard Luik, maar een echte doorbraak bleef uit. Hij speelde in totaal tien wedstrijden, waarvan het gros in het seizoen 2016-2017. Toen had hij kortstondig een basisplaats bij zijn broodheer.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen