Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV shopt weer in Luik: middenvelder komt op huurbasis

Geplaatst opvrijdag 13 juli 2018 - 18:57

In navolging van verdediger Dimitri Lavalée, komt ook middenvelder Jérôme Deom (19) naar MVV. De twee worden gehuurd van de Belgische topclub Standard Luik.

Deom wordt voor één seizoen gehuurd door de Maastrichtenaren.

Lees ook: Belgisch talent voor één seizoen naar MVV

Creatieve middenvelder
MVV-trainer Ron Elsen omschrijft Deom als een 'creatieve middenvelder'. "Jérôme is balvast en heeft de potentie om spelbepalend te zijn", gaat de oefenmeester verder. De tiener moet zich bij de Sterrendragers ontwikkelen van talent tot een dragende speler. "Step by step, net als MVV, naar een hoger niveau", zegt Elsen.

Jonge debutant
Deom maakte al op zeventienjarige leeftijd zijn debuut voor Standard Luik, maar een echte doorbraak bleef uit. Hij speelde in totaal tien wedstrijden, waarvan het gros in het seizoen 2016-2017. Toen had hij kortstondig een basisplaats bij zijn broodheer.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Limburg in Beweging om 10:00 op L1 TV

Het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ is terug op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Cyriel Heuts, Kirsten Paulus, Bas van Mulken en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen

Meest gelezen