Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV ruilt rechtsback in voor linksbuiten

Geplaatst opdinsdag 21 januari 2020 - 13:27

Aanvaller William Balikwisha speelt de rest van het seizoen voor MVV Maastricht.

De linksbuiten wordt gehuurd van Standard Luik.

Stallen
Balikwisha, een 20-jarige Belgische Congolees, werd in het afgelopen halfjaar door de Rouches uitgeleend aan Cercle Brugge. Daar kreeg hij dusdanig weinig speeltijd, dat de club uit Luik besloten heeft hem terug te halen en direct weer bij MVV te stallen.

Lees ook: William Balikwisha mogelijk naar MVV

Frenoy
Waar Balikwisha komt, vertrekt Natanaël Frenoy bij de Sterrendragers. De rechtsback, eveneens eigendom van Standard, speelde sinds het begin van dit seizoen op huurbasis in de Geusselt. Coach Fuat Usta koos echter regelmatig voor andere spelers op die positie. Frenoy kwam tot tien optredens in dienst van MVV.

Vleugelaanvallers
Usta krijgt nu een extra optie voor de dunbezaaide aanvalslinie van de Maastrichtenaren. Balikwisha zal vooral de strijd moeten aangaan met vleugelaanvallers Joeri Schroijen en Thijmen Goppel. De Maastrichtenaren staan vijftiende in de Keuken Kampioen Divisie.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen