Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV relatief fit naar Groesbeek voor duel met Achilles'29

Geplaatst opvrijdag 18 maart 2016 - 12:58

MVV mist zondag in Groesbeek tegen Achilles'29 alleen de langdurig geblesseerde spelers.

Op Leroy Labylle (beenbreuk), Nick Kuipers (knie), Alessandro Ciranni (schouder) en Zev van Melick (achillespees) na is iedereen fit.

Kans op kans
Voor eigen publiek speelde MVV eerder dit seizoen 1-1 gelijk tegen Achilles. Dat was destijds een wonder te noemen, want de Maastrichtenaren stapelden kans op kans, maar waren ongelukkig in de afronding. Alleen Pieter Nys trof doel. In vrijwel de enige tegenaanval kwam Achilles'29 tot overmaat van ramp ook tot scoren.

Kansrijke positie
Zondag wordt de wedstrijd onder heel andere omstandigheden gespeeld. Op het amateurcomplex in Groesbeek wacht een ongezellige ambiance. Trainer Ron Elsen: "Het is geen NAC of Go Ahead Eagles, dat klopt. Maar of we nu voor 2000 of 10.000 mensen spelen en of we nu op slecht natuurgras of een strakke kunstgrasmat spelen, er staat ons maar één ding te doen. We staan op een kansrijke positie in de stand."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Luxeprobleem voor MVV tegen Achilles'29
Ippel sluit weer aan bij MVV tegen Achilles
MVV zoekt killersinstinct tegen FC Oss
Hikspoors twijfelachtig bij MVV
Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen