Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV reist met nieuw gezicht af naar Eindhoven

Geplaatst opmaandag 26 augustus 2019 - 6:00

MVV speelt maandagavond de uitwedstrijd op de Herdgang tegen Jong PSV. De eerste officiële wedstrijd op de vernieuwde PSV Academy.

MVV-trainer Fuat Usta zal zonder het geblesseerde drietal Pieter Nys, Marnick Vermijl en Gavin Vlijter naar Eindhoven reizen voor de derde speelronde.

Engelse proefspelers
Daar staat tegenover dat nieuwkomer Serhat Kot wel bij de selectie is. De middenvelder is speelgerechtigd. Over twee andere potentiële aanwinsten is nog geen beslissing genomen. Afgelopen dagen waren er twee Engelse spelers op proef. Doelman Daniel Grimshaw, afkomstig van Manchester City, en centrale verdediger Shaun Hobson van AFC Bournemouth. Beide spelers zijn zondag teruggekeerd naar Engeland. "Er zal eerst een terugkoppeling worden gegeven aan de clubs waar ze vandaan komen en van daaruit kijken welke stappen er nog mogelijk zijn", zegt Usta.

Het duel tegen Jong PSV begint om 20:00 uur en is live te volgen op L1 Radio.

Cultura Nova volg je bij L1!
Ga naar L1.nl/CulturaNova

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen