Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV ondanks slotoffensief onderuit bij Volendam

Geplaatst opvrijdag 9 november 2018 - 21:55

MVV heeft zijn eerste uit-nederlaag geleden. De Maastrichtse ploeg verloor met 3-2 bij Volendam. ​

Coach Ron Elsen had zijn ploeg flink moeten wijzigen door een viertal blessures (Moustafa, Nys, Shermar en Shermaine Martina) en een schorsing van aanvoerder Ricardo Ippel. Daardoor trad MVV aan met een aanvallend ingesteld middenveld waar Deom, Houben en Kostons geposteerd stonden.

Weinig in te brengen
MVV had lange tijd weinig in te brengen in het duel aan het IJsselmeer. Na een kwartier opende Boy Deul de score voor Volendam. Het bleef 1-0 tot aan de rust. MVV kon in die eerste 45 minuten geen echt uitgespeelde kans creëren.

In de tweede helft ging het snel. In de 49e minuut maakte verdediger Baly er 2-0 van, gevolgd door de 3-0 twee minuten later door opnieuw Boy Deul. Daarmee leek de wedstrijd gespeeld.

Iets dragelijker
De nederlaag werd iets dragelijker toen invaller Lars Reck de bal voorgaf op Anthony van den Hurk die de 3-1 aantekende. Opvallend, alle vier de doelpunten werden gescoord met het hoofd.

Iets brutaler
Na die tegentreffer voetbalde MVV iets brutaler, ook al omdat de wisselspelers - Nino Everaers was eveneens in de ploeg gekomen - voor meer pit zorgden. Dat leverde nog een tweede Maastrichts doelpunt op: uit een rommelige aanval verdween de bal in het doel. De 3-2 kwam op naam van Jérome Deom.

Een derde wissel, Xavier Mbuyamba voor Tuur Houben, en vijf minuten extra tijd konden niet voor een Maastrichts puntje zorgen.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
Volg de Halve Finales LVK bij L1

Wie wordt de opvolger van Spik & Span? 60 liedjes zijn doorgedrongen tot de halve finales van het 43ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer. Deze strijden in 3 halve finales in de Muziekgieterij om een finaleplek. Uiteraard beleef je het LVK weer bij L1. Iedere vrijdag om 18:00 op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. Op zaterdag om 13:00 wordt de halve finale herhaald.

Bekijk hier de liedjes van het LVK
Uitgelicht
Januari buuttemaand op L1.nl

Elke dag nieuwe buut om 11.11 uur op L1.nl.

De regionale omroep L1 heeft een enorm rijk archief met radio- en tv-opnames van Limburgse buuttereedners. In de aanloop naar vastelaovend wordt dit genre extra in het zonnetje gezet op L1.nl.

Bekijk hier de buut van de dag
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen