Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV ondanks slotoffensief onderuit bij Volendam

Geplaatst opvrijdag 9 november 2018 - 21:55

MVV heeft zijn eerste uit-nederlaag geleden. De Maastrichtse ploeg verloor met 3-2 bij Volendam. ​

Coach Ron Elsen had zijn ploeg flink moeten wijzigen door een viertal blessures (Moustafa, Nys, Shermar en Shermaine Martina) en een schorsing van aanvoerder Ricardo Ippel. Daardoor trad MVV aan met een aanvallend ingesteld middenveld waar Deom, Houben en Kostons geposteerd stonden.

Weinig in te brengen
MVV had lange tijd weinig in te brengen in het duel aan het IJsselmeer. Na een kwartier opende Boy Deul de score voor Volendam. Het bleef 1-0 tot aan de rust. MVV kon in die eerste 45 minuten geen echt uitgespeelde kans creëren.

In de tweede helft ging het snel. In de 49e minuut maakte verdediger Baly er 2-0 van, gevolgd door de 3-0 twee minuten later door opnieuw Boy Deul. Daarmee leek de wedstrijd gespeeld.

Iets dragelijker
De nederlaag werd iets dragelijker toen invaller Lars Reck de bal voorgaf op Anthony van den Hurk die de 3-1 aantekende. Opvallend, alle vier de doelpunten werden gescoord met het hoofd.

Iets brutaler
Na die tegentreffer voetbalde MVV iets brutaler, ook al omdat de wisselspelers - Nino Everaers was eveneens in de ploeg gekomen - voor meer pit zorgden. Dat leverde nog een tweede Maastrichts doelpunt op: uit een rommelige aanval verdween de bal in het doel. De 3-2 kwam op naam van Jérome Deom.

Een derde wissel, Xavier Mbuyamba voor Tuur Houben, en vijf minuten extra tijd konden niet voor een Maastrichts puntje zorgen.

L1mburg Centraal: dagelijks live om 17:30 op L1 TV.
Klik hier voor meer informatie

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties

Meest gelezen