Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV niet langs Jong Utrecht

Geplaatst opvrijdag 6 december 2019 - 22:12

MVV blijft kwakkelen. De ploeg van trainer Fuat Usta speelde in Maastricht gelijk tegen Jong FC Utrecht. Het werd 1-1.

MVV begon aardig en zette de talenten van FC Utrecht direct vast.

Kans verkeken
De Maastrichtse ploeg zocht via de flanken spits Anthony van den Hurk. Die werd in eerste instantie niet gevonden, wel Joeri Schroijen. Die controleerde de bal niet goed en dus was de eerste mogelijkheid in de vijfde minuut verkeken.

Onnauwkeurig
MVV speelde onnauwkeurig waardoor aanvallen in de kiem werden gesmoord of waardoor de laatste pass niet aankwam. Dat was na zo'n 25 minuten ook het geval toen uit een counter Van den Hurk in het strafschopgebied net niet bij de bal kwam. Daar stond een goede poging van Jong Utrecht tegenover, maar het schot van Velenas ging voorlangs. Het tempo zakte en MVV kwam amper nog voor het doel.

Video: L1

Profiteren
Jong FC Utrecht profiteerde voor rust van de slordigheid van de Maastrichtenaren en kwam op 0-1 in de 37e min. Spits Jonas Arweiler rondde zelf een opgezette aanval met Eros Maddy af.

Goede fase
Fuat Usta wisselde bij het begin van de tweede helft Koen Kostons voor Serhat Kot. De eerste mogelijkheid was, net als in het begin van de wedstrijd, voor Joeri Schroijen. Zijn schot ging over. MVV had een goede fase. Een kopbal van Luc Mares ging naast. Jong Utrecht was gevaarlijk via de counter. De thuisclub sloeg de schrik om het hart toen Utrecht-aanvoerder Mitchell van Rooijen door de defensie soleerde en teamgenoot Maddy net niet bij de bal kon.

Binnenkoppen
Daarna had Schroijen opnieuw zijn vizier te hoog afgesteld, net als invaller Kot. Usta probeerde met de wissel Urho Nissilä voor Luc Mares meer aanvallende impulsen en het initiatief terug te krijgen. Dat lukte niet veel later. Een voorzet van rechts door Thijmen Goppel werd in de 79e minuut binnengekopt door Anthony van den Hurk.

MVV wilde meer dan het ene puntje, maar moest tevreden zijn met het gelijkspel. Arweiler was in de extra tijd nog gevaarlijk voor Jong FC Utrecht en MVV appelleerde voor een strafschop, maar scheidsrechter Bos wilde daar niet aan: 1-1.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen