Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV neemt Belgische huurling definitief over

Geplaatst opwoensdag 10 juli 2019 - 14:43

MVV heeft zich verzekerd van de diensten van Jerome Déom (20). De Belg speelde afgelopen seizoen al op huurbasis in Maastricht en is nu definitief ingelijfd.

Déom stond tot voor kort onder contract bij de Belgische topclub Standard Luik. Daar liep zijn contract af.

Basisplaats in Maastricht
De middenvelder doorliep de jeugdopleiding van de Belgische formatie en debuteerde in 2016 in het eerste elftal. In drie seizoenen bij de Luikse hoofdmacht kwam hij tot tien wedstrijden. Vorige zomer werd hij uitgeleend aan MVV. Daar kwam hij meer aan spelen toe. De spelverdeler uit Libramont-Chevigny was doorgaans verzekerd van een basisplaats en kwam tot 32 wedstrijden.

Standard Luik was blijkbaar niet van plan de verbintenis van Déom te verlengen. Daar maakt MVV dankbaar gebruik van. Het is niet bekend voor hoeveel seizoenen de Belgische middenvelder heeft getekend.

Het OLS 2019 volg je bij L1 en 1Limburg

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen