Overslaan en naar de inhoud gaan

'MVV moet tegenhanger zoeken van Usta'

Geplaatst opmaandag 30 maart 2020 - 17:53

MVV moet op zoek naar een tegenhanger van Fuat Usta, wiens contract na één seizoen in Maastricht niet wordt verlengd.

Dat zegt Reginald Thal, oud-speler en volger van de club.

Uitstraling
Volgens Thal had Usta de uitstraling niet mee, maar ging het toch voornamelijk om de prestaties. "Als je niet wint, ga je eruit of wil de club niet met je verder. Dat geldt voor iedereen, dus ook voor Usta," zegt Thal.

Sportief dal
MVV had met Usta uit een sportief dal willen klimmen, maar slaagde daar niet in. De club staat slechts op een vijftiende plek, ver weg van de ambitie om mee te doen voor promotie. Verder klikte het niet tussen de MVV-fans en de clubleiding en kon ook de trainersstaf op weinig steun rekenen. Ook waren er conflicten met enkele spelers, al legt Thal de schuld niet alleen bij Usta. "Ontevreden spelers hou je altijd, zeker als ze niet in de basis staan."

Volgend seizoen
Mogelijk heeft Usta al voor de laatste keer op de bank gezeten, want het is nog maar de vraag of er dit seizoen nog wordt gevoetbald. Dat betekent dat de clubleiding alle tijd heeft om een nieuwe trainer voor na de zomer te zoeken. Technisch manager Ron Elsen (die zelf meerdere keren als trainer fungeerde) laat weten er snel werk van te willen maken. Reginald Thal heeft een advies. "Ik zou wel voor een tegenhanger van Usta kiezen, dus iemand die toch wat meer uitstraling heeft en goed overweg kan met pers, sponsoren en fans."

Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Stuur je filmpje via Whatsapp naar 06 44 76 71 57

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen