Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV Maastricht verspeelt 3-0 voorsprong tegen Jong PSV

Geplaatst opvrijdag 20 november 2020 - 23:01

MVV Maastricht heeft opnieuw niet kunnen winnen. De Sterrendragers stonden met 3-0 voor tegen Jong PSV, maar zagen de Eindhovenaren laat in de tweede helft nog op 3-3 komen.

Jong PSV begon overtuigend aan de wedstrijd tegen de Sterrendragers. Fode Fofana zette Mike Havekotte aan het werk, maar hij schoot de bal tegen het lichaam van de doelman. Kort daarna redde de doelman ook op een schot van Richard Ledezma.

MVV op voorsprong
MVV kreeg pas na tien minuten een eerste kans, maar de voorzet van Raoul Last was te hoog en buiten bereik van zijn medespelers. De Maastrichtenaren ontworstelden zich aan de druk van de Eindhovense elf en kwamen na een kwartier op voorsprong, toen Arne Naudst de bal uit een voorzet van Raoul Last bij de tweede paal binnentikte.

Jong PSV probeerde de achterstand snel weg te werken, maar zag een vrije trap door de MVV-defensie gekeerd. MVV kreeg meer grip op de wedstrijd. Jerome Deom ging op avontuur, maar zag zijn schot geblokt door een verdediger van Jong PSV. De Maastrichtenaren bleven aanvallen en Jong PSV probeerde het via de counter, maar resultaat leverde dat niet op.

Schroijen scoort in blessuretijd
Vijf minuten voor rust waren de Maastrichtenaren dichtbij een verdubbeling van de voorsprong. Jerome Deom zeilde door de verdediging, zette voor, maar Naudts schoot de bal hoog over. In blessuretijd scoorde Joeri Schroijen uit assist van Arne Naudts dan toch de verdiende 2-0.

Prachtgoal Naudts
De coach van de Eindhovenaren mocht de tweede helft vanaf de tribune volgen na aanmerkingen op de leiding en zag Richard Ledezma voor gevaar zorgen. De bal ging naast. En schot van Shurandy Sambo werd door doelman Havekotte onschadelijk gemaakt. MVV kreeg ruimte en kansen en kreeg na bijna een uur voetbal loon naar werken met een prachtgoal van Arne Naudts. Hij kreeg een voorzet van George McEachran en schoot de bal gecontroleerd in het Eindhovense doel: 3-0.

Tegentreffer
MVV was de baas op het veld, maar Jong PSV kwam door invaller Kristófer Kristinsson uit een counter op 3-1. De Eindhovenaren putten uit dat doelpunt vertrouwen en gingen op jacht naar de aansluitingstreffer, maar die bleef uit omdat doelman Havekotte Fode Fofana de weg naar het doel versperde.

Weer bij de les
MVV leek na die actie weer bij de les en kreeg kansen de voorsprong uit te bouwen. Invaller Timo Stavitski schoot een bal van dichtbij naast. De bezoekers knokten zich terug in de wedstrijd en kwamen via Yorbe Vertessen op 3-2 en gingen op jacht naar de gelijkmaker. Die viel tot frustratie van de Sterrendragers twee minuten later door ene treffer van Kristinsson. In blessuretijd kregen de Eindhovenaren een corner, die Havekotte ternauwernood over de achterlijn kon werken.

Jong PSV zette in de slotfase alles op alles om de winst te pakken, maar Fofana schoot de bal over het doel en Havekotte redde de meubelen door een schot van Vertessen kort voor het einde onschadelijk te maken.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen