Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV Maastricht staat achter ingrijpen ME

Geplaatst opvrijdag 18 januari 2019 - 14:13

MVV Maastricht staat volledig achter de handelwijze van de Mobiele Eenheid.

Afgelopen zondag ontstonden er rellen tussen supporters van MVV Maastricht en FC Twente.

"MVV staat achter de handelwijze van de ME die gehanteerd is om de confrontatie te voorkomen, de groep relschoppers te identificeren en hen in te rekenen", zegt algemeen directeur Paul Penders. De club zegt het wél te betreuren dat een aantal mensen onschuldig is vastgehouden. "Zij zijn helaas de dupe geworden van het laakbare gedrag van een zeer kleine minderheid."

Lees ook: Zes arrestaties na onrust bij MVV-stadion

Relschoppers
Aan de achterzijde van Stadion de Geusselt wist de ME een confrontatie tussen de supporters van MVV én FC Twente te voorkomen. Na afloop van de wedstrijd probeerde een groep relschoppers zich een weg naar de bussen van de uitsupporters uit Enschede te banen. De Mobiele Eenheid belemmerde deze route met als gevolg dat enkele relschoppers café 'De Gouden Ster' zijn ingevlucht.

Toegang gesloten
Uit voorzorg heeft de ME vervolgens de toegang tot het café, waar op dat moment nietsvermoedende MVV-supporters aanwezig waren, afgesloten. Na het sluiten van de toegang heeft de ME een aantal relschoppers aangehouden.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen