Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV Maastricht staat achter ingrijpen ME

Geplaatst opvrijdag 18 januari 2019 - 14:13

MVV Maastricht staat volledig achter de handelwijze van de Mobiele Eenheid.

Afgelopen zondag ontstonden er rellen tussen supporters van MVV Maastricht en FC Twente.

"MVV staat achter de handelwijze van de ME die gehanteerd is om de confrontatie te voorkomen, de groep relschoppers te identificeren en hen in te rekenen", zegt algemeen directeur Paul Penders. De club zegt het wél te betreuren dat een aantal mensen onschuldig is vastgehouden. "Zij zijn helaas de dupe geworden van het laakbare gedrag van een zeer kleine minderheid."

Lees ook: Zes arrestaties na onrust bij MVV-stadion

Relschoppers
Aan de achterzijde van Stadion de Geusselt wist de ME een confrontatie tussen de supporters van MVV én FC Twente te voorkomen. Na afloop van de wedstrijd probeerde een groep relschoppers zich een weg naar de bussen van de uitsupporters uit Enschede te banen. De Mobiele Eenheid belemmerde deze route met als gevolg dat enkele relschoppers café 'De Gouden Ster' zijn ingevlucht.

Toegang gesloten
Uit voorzorg heeft de ME vervolgens de toegang tot het café, waar op dat moment nietsvermoedende MVV-supporters aanwezig waren, afgesloten. Na het sluiten van de toegang heeft de ME een aantal relschoppers aangehouden.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen