Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV lijdt onnodige thuisnederlaag tegen Telstar

Geplaatst opvrijdag 13 september 2019 - 22:04

MVV heeft in Maastricht van Telstar verloren, 1-2. Een even ontluisterende als onnodige nederlaag.

Alle doelpunten vielen na rust.

Wijzigingen
Fust Usta had een paar veranderingen in zijn basiselftal doorgevoerd. Zo was er geen plaats voor Jérome Deom en Joshua Holtby. De nieuwelingen Thibaut van Acker en Urho Nissilä mochten beginnen tegen Telstar. Ook rechtsachter Natanaël Frenoy bleef op de bank, daarvoor speelde Marnick Vermijl weer op die plek.

Op en neer
Het spel ging op en neer, de ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar geen kansen. Die was er wel (na ruim een half uur spelen) toen een kopbal van Van Acker net over het Telstar-doel ging. De rust werd met 0-0 bereikt.

De MVV-verdediging kreeg de bal in de 52ste minuut niet weggewerkt en kwam, onnodig, op achterstand (0-1). Glynor Plet kreeg het doelpunt op zijn naam.

Onzekerheid
Onzekerheid sloop in de thuisploeg. De nieuwelingen Nissilä en Van Acker werden vervangen: Thijmen Goppel (huurling van ADO) en Pieter Nys waren na ruim een uur de wissels. Vlak voor zijn vervanging had Nissilä nog een mogelijkheid, maar doelman Swolfs voorkwam de gelijkmaker. Goppel passeerde meteen een aantal keer zijn tegenstander.

Gevaar
De voorzetten kwamen nog niet aan, maar gevaarlijk werd MVV wel. En op dat moment viel de 0-2. Reda Kharchouch krulde de bal langs MVV-doelman Gilles Deusings (66ste). MVV was niet bij machte om een vuist te maken. Telstar ontregelde zonder veel problemen het spel. Alleen een schot van Joeri Schroijen leverde gevaar op maar keeper Swolfs redde.

Eretreffer
In de drie minuten extra tijd was het dan eindelijk wel raak. Een schot van Joeri Schroijen bepaalde de eindstand op 1-2.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten

Meest gelezen