Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV lijdt onnodige thuisnederlaag tegen Telstar

Geplaatst opvrijdag 13 september 2019 - 22:04

MVV heeft in Maastricht van Telstar verloren, 1-2. Een even ontluisterende als onnodige nederlaag.

Alle doelpunten vielen na rust.

Wijzigingen
Fust Usta had een paar veranderingen in zijn basiselftal doorgevoerd. Zo was er geen plaats voor Jérome Deom en Joshua Holtby. De nieuwelingen Thibaut van Acker en Urho Nissilä mochten beginnen tegen Telstar. Ook rechtsachter Natanaël Frenoy bleef op de bank, daarvoor speelde Marnick Vermijl weer op die plek.

Op en neer
Het spel ging op en neer, de ploegen waren aan elkaar gewaagd, maar geen kansen. Die was er wel (na ruim een half uur spelen) toen een kopbal van Van Acker net over het Telstar-doel ging. De rust werd met 0-0 bereikt.

De MVV-verdediging kreeg de bal in de 52ste minuut niet weggewerkt en kwam, onnodig, op achterstand (0-1). Glynor Plet kreeg het doelpunt op zijn naam.

Onzekerheid
Onzekerheid sloop in de thuisploeg. De nieuwelingen Nissilä en Van Acker werden vervangen: Thijmen Goppel (huurling van ADO) en Pieter Nys waren na ruim een uur de wissels. Vlak voor zijn vervanging had Nissilä nog een mogelijkheid, maar doelman Swolfs voorkwam de gelijkmaker. Goppel passeerde meteen een aantal keer zijn tegenstander.

Gevaar
De voorzetten kwamen nog niet aan, maar gevaarlijk werd MVV wel. En op dat moment viel de 0-2. Reda Kharchouch krulde de bal langs MVV-doelman Gilles Deusings (66ste). MVV was niet bij machte om een vuist te maken. Telstar ontregelde zonder veel problemen het spel. Alleen een schot van Joeri Schroijen leverde gevaar op maar keeper Swolfs redde.

Eretreffer
In de drie minuten extra tijd was het dan eindelijk wel raak. Een schot van Joeri Schroijen bepaalde de eindstand op 1-2.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen