Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV laat Okita met clubs praten, concurrentie voor Segovia

Geplaatst opwoensdag 8 augustus 2018 - 9:12

Diverse clubs hengelen bij MVV naar de diensten van Jonathan Okita. Het is daarnaast maar de vraag of Daniel Segovia als vervanger wordt binnengehaald.

MVV-directeur Paul Penders bevestigt in gesprek met 1Limburg dat clubs uit binnen- en buitenland zich hebben gemeld voor Okita, die zelf zint op een transfer.

Toestemming
De Maastrichtse club heeft verschillende clubs toestemming gegeven om met de 21-jarige Duitser te praten. "Maar of hij zelf zin heeft om bijvoorbeeld op het tweede niveau in Engeland te gaan voetballen, weten wij als club niet. Wel hebben we goed contact met Jonathan zelf", aldus Penders.

Lees ook: Kwestie Okita: 'Kou nog niet helemaal uit de lucht'

Geen noodzaak
De directeur ontkracht dat MVV zich heeft neergelegd bij een vertrek van haar topscorer. "We hoeven hem niet te verkopen, dat is ook niet noodzakelijk voor onze financiële positie. Daarnaast is er nog geen club met een bod gekomen waar wij de poorten voor open zetten." Penders wil niet ingaan op namen van clubs die circuleren in het geruchtencircuit.

Losse schroeven
​MVV nam vorige week de Spaanse veteraan Daniel Segovia op proef. Hij is in beeld om de nieuwe aanvalsleider bij de Sterrendragers te worden en trainde in de afgelopen week mee met de selectie van Ron Elsen. De komst van de Spanjaard is echter op losse schroeven komen te staan.

Spaanse club
"Een Spaanse club, die daar uitkomt in de tweede divisie, heeft een bod op hem gedaan", onthult Penders, die aangeeft dat de 33-jarige Segovia graag bij MVV wilde testen. "Ik denk dat de kans dat wij hem kunnen vastleggen, nu kleiner is geworden."

Lees ook: Spaanse globetrotter gaat meetrainen bij MVV

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Stem op je favoriete Vastelaovesgezicht

We zoeken weer een nieuw gezicht voor het nieuwe vastelaovesseizoen! Wie o wie wordt het nieuwe gezicht van de Vastelaovend? Er zijn 8 finalisten!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Stem op je favoriet
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen