Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV laat Okita met clubs praten, concurrentie voor Segovia

Geplaatst opwoensdag 8 augustus 2018 - 9:12

Diverse clubs hengelen bij MVV naar de diensten van Jonathan Okita. Het is daarnaast maar de vraag of Daniel Segovia als vervanger wordt binnengehaald.

MVV-directeur Paul Penders bevestigt in gesprek met 1Limburg dat clubs uit binnen- en buitenland zich hebben gemeld voor Okita, die zelf zint op een transfer.

Toestemming
De Maastrichtse club heeft verschillende clubs toestemming gegeven om met de 21-jarige Duitser te praten. "Maar of hij zelf zin heeft om bijvoorbeeld op het tweede niveau in Engeland te gaan voetballen, weten wij als club niet. Wel hebben we goed contact met Jonathan zelf", aldus Penders.

Lees ook: Kwestie Okita: 'Kou nog niet helemaal uit de lucht'

Geen noodzaak
De directeur ontkracht dat MVV zich heeft neergelegd bij een vertrek van haar topscorer. "We hoeven hem niet te verkopen, dat is ook niet noodzakelijk voor onze financiële positie. Daarnaast is er nog geen club met een bod gekomen waar wij de poorten voor open zetten." Penders wil niet ingaan op namen van clubs die circuleren in het geruchtencircuit.

Losse schroeven
​MVV nam vorige week de Spaanse veteraan Daniel Segovia op proef. Hij is in beeld om de nieuwe aanvalsleider bij de Sterrendragers te worden en trainde in de afgelopen week mee met de selectie van Ron Elsen. De komst van de Spanjaard is echter op losse schroeven komen te staan.

Spaanse club
"Een Spaanse club, die daar uitkomt in de tweede divisie, heeft een bod op hem gedaan", onthult Penders, die aangeeft dat de 33-jarige Segovia graag bij MVV wilde testen. "Ik denk dat de kans dat wij hem kunnen vastleggen, nu kleiner is geworden."

Lees ook: Spaanse globetrotter gaat meetrainen bij MVV

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Cultuur vanuit je luie stoel: volg Cultura Nova bij L1

Het internationale theaterfestival Cultura Nova is ook dit jaar weer te beleven via L1. Geniet van vrijdag 24 augustus tot en met zondag 2 september vanuit Heerlen van alle hoogtepunten van het festival. Online via L1.nl/CulturaNova en elke avond vanaf 18:00 uur op L1 TV. De opening door het Italiaanse gezelschap Kitonb is vrijdag 24 augustus vanaf 21:30 uur live te zien.

Alles over Cultura Nova bij L1 lees je hier
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen