Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV laat Okita met clubs praten, concurrentie voor Segovia

Geplaatst opwoensdag 8 augustus 2018 - 9:12

Diverse clubs hengelen bij MVV naar de diensten van Jonathan Okita. Het is daarnaast maar de vraag of Daniel Segovia als vervanger wordt binnengehaald.

MVV-directeur Paul Penders bevestigt in gesprek met 1Limburg dat clubs uit binnen- en buitenland zich hebben gemeld voor Okita, die zelf zint op een transfer.

Toestemming
De Maastrichtse club heeft verschillende clubs toestemming gegeven om met de 21-jarige Duitser te praten. "Maar of hij zelf zin heeft om bijvoorbeeld op het tweede niveau in Engeland te gaan voetballen, weten wij als club niet. Wel hebben we goed contact met Jonathan zelf", aldus Penders.

Lees ook: Kwestie Okita: 'Kou nog niet helemaal uit de lucht'

Geen noodzaak
De directeur ontkracht dat MVV zich heeft neergelegd bij een vertrek van haar topscorer. "We hoeven hem niet te verkopen, dat is ook niet noodzakelijk voor onze financiële positie. Daarnaast is er nog geen club met een bod gekomen waar wij de poorten voor open zetten." Penders wil niet ingaan op namen van clubs die circuleren in het geruchtencircuit.

Losse schroeven
​MVV nam vorige week de Spaanse veteraan Daniel Segovia op proef. Hij is in beeld om de nieuwe aanvalsleider bij de Sterrendragers te worden en trainde in de afgelopen week mee met de selectie van Ron Elsen. De komst van de Spanjaard is echter op losse schroeven komen te staan.

Spaanse club
"Een Spaanse club, die daar uitkomt in de tweede divisie, heeft een bod op hem gedaan", onthult Penders, die aangeeft dat de 33-jarige Segovia graag bij MVV wilde testen. "Ik denk dat de kans dat wij hem kunnen vastleggen, nu kleiner is geworden."

Lees ook: Spaanse globetrotter gaat meetrainen bij MVV

Volg 1Limburg op Instagram en blijf op de hoogte van het Limburgse nieuws.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen