Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV komt met de schrik vrij tegen amateurclub

Geplaatst opzaterdag 7 juli 2018 - 20:07

MVV heeft een leerzame oefenwedstrijd achter de rug. Tegen amateurclub SV Meerssen kwamen de Maastrichtenaren met de schrik vrij: 1-1.

Een treffer in de negentigste minuut van invaller Joeri Schroijen voorkwam een nederlaag.

Spelers getest
Bij de Maastrichtse eerstedivisionist kregen testspelers Maxime Gunst (linksback), Emir Bijelic en Boubacar Diallo (middenvelders) een basisplaats. De van PSV gehuurde Luuk Koopmans stond in het doel. Naast deze spelers stonden er ook een aantal vertrouwde namen: Ricardo Ippel maakte zijn rentree in de ploeg en ook Shermaine Martina, Luc Mares, Dogan Golpek, Tuur Houben, Hawbir Moustafa, Koen Kostons begonnen aan het oefenduel.

Keeper Mikolaj Smylek (einde contract) was er in Meerssen niet meer bij, ook aanvaller Jonathan Okita (contract tot medio 2019) stond niet in het veld of zat op de bank.

Nieuwe hoofdtrainer
De thuisclub, die in de hoofdklasse speelt, opende zaterdagavond de score binnen het kwartier door Jordy van der Sloot: 1-0. Dat was tevens de ruststand. Voor Meerssen was het de eerste wedstrijd onder leiding van de nieuwe hoofdtrainer Miguel van den Dungen.

Late treffer
In de tweede helft wisselde trainer Ron Elsen een vijftal spelers en maakten onder meer Yildirim, Koolhof, Nys, Deusings (doelman) en Shermar Martina speelminuten. Na een uur werden vervolgens de drie testspelers vervangen door jeugdspelers. Die wissels zorgden in extremis voor een doelpunt: een voorzet van Dimmy Kool werd door Schroijen in het doel gewerkt.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Advertentie
50 jaar Thielen - De ogen van de meester

In het Limburgs Museum is tot en met 5 mei 2019 de unieke overzichtstentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester' te zien. Evert Thielen (Venlo, 1954) maakt kunst die je overrompelt: gigantische schilderijen waar jarenlang aan is gewerkt. Nooit eerder was er zoveel werk van deze bekende en gewaardeerde kunstenaar op één plek te zien.

Ontdek hier de tentoonstelling '50 Jaar Thielen - De ogen van de meester'
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen