Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV kan Lierse Kempenzonen niet verslaan: 1-1

Geplaatst opvrijdag 3 augustus 2018 - 21:01

MVV heeft de oefenwedstrijd tegen de Lierse Kempenzonen, de club van oud-MVV-trainer René Trost, niet kunnen winnen.

In Lier kwamen de Maastrichtenaren niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Sterker
Het eerste gevaar in Lier kwam na tien minuten van de Kempenzonen, maar het schot werd door doelman Deusings van MVV gestopt. Een paar minuten later leverde een schot van Schroijen niets op. Halverwege de eerste helft moest Deusings ingrijpen bij een schot van Vermeiren en Bo Geens, de oud-doelman van MVV, verhinderde kort daarna dat Gunst voor MVV scoorde. Vermeiren schoot na een half uur spelen over het MVV-doel. MVV was sterker dan de Belgen. Tien minuten voor rust kwamen de Maastrichtenaren door een doelpunt van Pieter Nys verdiend op 0-1 en dat was ook de ruststand.

Handsbal
Trainer Elsen stuurde voor het begin van de tweede helft Everaers en Moustafa het veld in ter vervanging van Gunst en Nys. In de 48e minuut kreeg MVV de kans de voorsprong te vergroten, maar Lavalee schoot naast het doel van Geens. In de 60e minuut kwam Lierse gelijk. Na een handsbal ging de bal op de stip en het schot verdween in het MVV-doel.

Voorsprong brengen
In de daarop volgende minuten verving Shermaine Martina Ricardo Ippel en maakten Mares en Deom plaats voor Knops en Kostons. Tien minuten voor tijd kreeg Asumah Abubakar de kans de Maastrichtenaren op voorsprong te brengen, maar Bo Geens redde Lierse. De keeper zag een schot van invaller Kostons kort daarna over zijn doel gaan en zo bleef het bij 1-1.

De Maastrichtenaren vervolgen hun voorbereiding op de competitie zaterdag in Bunde. Dan is de plaatselijke voetbalclub de tegenstander.

Volg het Solar Weekend Festival in Roermond via de festivalrubriek van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen