Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV kan Lierse Kempenzonen niet verslaan: 1-1

Geplaatst opvrijdag 3 augustus 2018 - 21:01

MVV heeft de oefenwedstrijd tegen de Lierse Kempenzonen, de club van oud-MVV-trainer René Trost, niet kunnen winnen.

In Lier kwamen de Maastrichtenaren niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

Sterker
Het eerste gevaar in Lier kwam na tien minuten van de Kempenzonen, maar het schot werd door doelman Deusings van MVV gestopt. Een paar minuten later leverde een schot van Schroijen niets op. Halverwege de eerste helft moest Deusings ingrijpen bij een schot van Vermeiren en Bo Geens, de oud-doelman van MVV, verhinderde kort daarna dat Gunst voor MVV scoorde. Vermeiren schoot na een half uur spelen over het MVV-doel. MVV was sterker dan de Belgen. Tien minuten voor rust kwamen de Maastrichtenaren door een doelpunt van Pieter Nys verdiend op 0-1 en dat was ook de ruststand.

Handsbal
Trainer Elsen stuurde voor het begin van de tweede helft Everaers en Moustafa het veld in ter vervanging van Gunst en Nys. In de 48e minuut kreeg MVV de kans de voorsprong te vergroten, maar Lavalee schoot naast het doel van Geens. In de 60e minuut kwam Lierse gelijk. Na een handsbal ging de bal op de stip en het schot verdween in het MVV-doel.

Voorsprong brengen
In de daarop volgende minuten verving Shermaine Martina Ricardo Ippel en maakten Mares en Deom plaats voor Knops en Kostons. Tien minuten voor tijd kreeg Asumah Abubakar de kans de Maastrichtenaren op voorsprong te brengen, maar Bo Geens redde Lierse. De keeper zag een schot van invaller Kostons kort daarna over zijn doel gaan en zo bleef het bij 1-1.

De Maastrichtenaren vervolgen hun voorbereiding op de competitie zaterdag in Bunde. Dan is de plaatselijke voetbalclub de tegenstander.

Volg het Solar Weekend Festival in Roermond via de festivalrubriek van 1Limburg.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen