Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-jeugd geeft ook tweede kampioenskans uit handen

Geplaatst opzaterdag 19 mei 2018 - 17:22

Het oudste jeugdteam van MVV heeft opnieuw een kans laten liggen om kampioen te worden in de tweede divisie. In eigen huis was directe concurrent Alexandria '66 te sterk: 0-1.

Het Rotterdamse Alexandria stond vier punten achter op de Maastrichtse onder 19-ploeg en had, met nog twee wedstrijden te gaan, alleen iets aan een overwinning.

Lees ook: 'Doorstroming naar eerste elftal makkelijker bij promotie'

Tweede kans
De MVV-talenten hadden al eerder kunnen promoveren, maar gaven in de wedstrijd tegen Quick Boys een voorsprong uit handen. Tegen Alexandria mochten de jongelingen op herkansing. MVV speelde zenuwachtig, waardoor het onnodig veel balverlies leed. De Maastrichtenaren noteerden in de eerste helft twee grote kansen, maar verder viel er weinig te genieten.

L1 / Riël Linssen

Pijnlijke penalty
Hoewel MVV in de tweede helft de schroom van zich afgooide, waren het de Rotterdammers die op voorsprong kwamen. Tien minuten voor het laatste fluitsignaal benutte de ploeg een strafschop: 0-1. Die stand bleef op het scorebord staan. De Maastrichtse jeugd ziet Alexandria nu tot op één punt naderen en moet de titelstrijd volgende week op bezoek bij Fortuna Sittard beslissen.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen