Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV huurt Luiks trio voor één seizoen

Geplaatst opvrijdag 23 juli 2021 - 14:52

MVV Maastricht heeft zich in één klap versterkt met drie spelers. Lucas Kalala, Allan Delferriere en Mitchy-Yorham Ntelo worden één seizoen gehuurd van Standard Luik.

Daarmee heeft de nieuwe Belgische technisch manager Ronny van Geneugden meteen zijn netwerk aangesproken en in zijn geboorteland gewinkeld. Het levert een verdediger, een middenvelder en een aanvaller op.

Multifunctioneel
De 19-jarige Lucas Kalala kan zowel rechterverdediger als centraal achterin spelen. Ook de 1.90 meter lange aanvaller Mitchy-Yorham Ntelo (20) kan op meerdere positie uit de voeten. "Dit zijn jongens die zich in de kijker willen spelen om zo door te kunnen stromen naar het eerste team van Standard Luik," zo legt Van Geneugden uit op de website van de club.

Ervaring
De 19-jarige Allan Delferriere komt de ploeg van Klaas Wels op het middenveld versterken, maar kan ook als centrale verdediger spelen. Hij is ook de man met de meeste ervaring met onder meer vijf wedstrijden in het eerste elftal van Standard.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

En die kun je ook allemaal heel eenvoudig zelf thuis bakken. Dankzij de handige recepten en baktips.

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen