Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV huurt Luiks trio voor één seizoen

Geplaatst opvrijdag 23 juli 2021 - 14:52

MVV Maastricht heeft zich in één klap versterkt met drie spelers. Lucas Kalala, Allan Delferriere en Mitchy-Yorham Ntelo worden één seizoen gehuurd van Standard Luik.

Daarmee heeft de nieuwe Belgische technisch manager Ronny van Geneugden meteen zijn netwerk aangesproken en in zijn geboorteland gewinkeld. Het levert een verdediger, een middenvelder en een aanvaller op.

Multifunctioneel
De 19-jarige Lucas Kalala kan zowel rechterverdediger als centraal achterin spelen. Ook de 1.90 meter lange aanvaller Mitchy-Yorham Ntelo (20) kan op meerdere positie uit de voeten. "Dit zijn jongens die zich in de kijker willen spelen om zo door te kunnen stromen naar het eerste team van Standard Luik," zo legt Van Geneugden uit op de website van de club.

Ervaring
De 19-jarige Allan Delferriere komt de ploeg van Klaas Wels op het middenveld versterken, maar kan ook als centrale verdediger spelen. Hij is ook de man met de meeste ervaring met onder meer vijf wedstrijden in het eerste elftal van Standard.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Doe mee aan de Henk Bakt Bakwedstrijd

Veel Limburgers zijn net als Henk enthousiaste hobbybakkers. Daarom gaat Henk met een professionele jury op zoek naar de beste hobbyvlaai -vlaoj -vlaam -vla -flaai -toert -taart -kook van Limburg. Het gebak wordt tijdens de radio-uitzending van Plat-eweg live beoordeeld op zaterdag 16 oktober tussen 13:00 en 16:00 uur.

Er zijn mooie prijzen te winnen en het recept van de winnaar wordt gebakken in een speciale aflevering van Henk Bakt! Opgeven kan t/m 5 oktober 2021.

Meld je hier aan
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen