Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV houdt punten tegen GA Eagles in eigen huis

Geplaatst opzondag 16 februari 2020 - 16:27

MVV Maastricht heeft in eigen huis Go Ahead Eagles verslagen. In de Geusselt won het team van trainer Fuat Usta met 3-0.

De doelpunten werd door Luc Mares en Anthony van den Hurk gemaakt.

Dreiging
De eerste minuten van de wedstrijd waren voor de ploeg uit Deventer, al zorgde Jerome Deom even voor dreiging voor het doel van Hobie Verhulst.

Verre hoek
Het eerste echte gevaar kwam in de negende minuut uit een hoekschop van MVV. Thibaud van Acker kopte de bal richting de verre hoek, maar Antoine Rabillard redde de Deventenaren door de bal van de lijn te halen.

Duwtje
Na ruim een kwartier spelen werd Rabillard door Adrian Adqvist de diepte ingestuurd. Hij kreeg in het strafschopgebied een duwtje van Thibaud van Acker, maar de scheidsrechter zag er geen kwaad in. Halverwege de eerste helft dook Van Acker bij een hoekschop voor de Deventer-goal op, maar kopte er naast.

Meer grip
MVV kreeg meer grip op de wedstrijd en mocht in korte tijd vier hoekschoppen nemen. Mahmutovic kopte naast en een voorzet van Standaard-huurling William Balikwisha werd niet door een MVV-er opgepakt. In de 34e minuut werd de aanvalslust van de Maastrichtenaren beloond toen Luc Mares de bal voor zijn voeten kreeg en van dichtbij inschoot: 1-0 .

Machteloos
Even later kreeg Thijmen Goppel de kans de voorsprong van zijn ploeg te vergroten, maar zijn bal verdween in de handen van doelman Verhulst. Het bleef voor rust bij dat ene Maastrichtse doelpunt tegen een machteloos Go Ahead Eagles.

Geen zoden aan de dijk
Go Ahead Eagles begon met een wissel aan de tweede helft, maar dat zette geen zoden aan de dijk. MVV bleef het spel dicteren en jagen op een tweede doelpunt.

Bal van de lijn
MVV kwam na een uur spelen goed weg toen Anthony van den Hurk liet zien niet alleen doelpunten te kunnen maken, maar ook de reddende engel te kunnen fungeren. Hij haalde de bal van de lijn toen Jenthe Mertens de gelijkmaker op zijn schoen had. De Maastrichtenaren kwamen met de schrik vrij en zochten opnieuw de aanval.

Vrije trap
Een vrije trap van Joshua Holtby ging via de muur van Go Ahead Eagles naast het Deventer doel. Uit een van de hoekschoppen die volgden bracht Luc Mares de Maastrichtenaren op 2-0. Thijmen Goppel schoot eerst op de paal, waarna Mares in de rebound de bal binnentikte.

Van den Hurk scoort
Go Ahead probeerde in de slotfase nog wat aan de hatelijke nul te doen, maar Nigel Bertrams voorkwam met een prachtige save een Deventer doelpunt. Drie minuten voor tijd mocht de MVV-aanhang opnieuw juichen toen Anthony van den Hurk de bal achter oud-MVV-er Hobie Verhulst knalde en de eindstand op 3-0 bepaalde.

Dertiende
MVV stijgt door deze overwinning twee plaatsen en staat nu dertiende in de Keuken Kampioen Divisie.

Deel dit bericht via

Stel je vraag over corona aan onze medische deskundigen.

Om 18:00 op L1 TV de antwoorden in AvondGasten: Corona in Limburg.

1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Jouw videoboodschap op L1 TV.

Stuur je zelfgemaakte video via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

Overzicht
Advertentie
Juist in deze onzekere tijd speelt veiligheid een grote rol. Houd het veilig in uw winkel!

Wij zijn er voor u in deze onwerkelijke tijd, zodat uzelf, uw personeel én uw klanten een veilig gevoel hebben. Wilt u advies of kunt u wel wat hulp gebruiken om veiligheid te handhaven? Wij staan voor u klaar. Ons beveiligingspersoneel ondersteunt u op het gebied van crowd management, om de klantenstroom in uw winkel te managen. Bovendien kunt u ons inschakelen als een extra toeziend oog in de winkel, zodat uw eigen personeel niet bloot wordt gesteld aan agressie of onbegrip van bezoekers.

Ontdek wat wij voor u kunnen betekenen
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV
Uitgelicht
Allerliefste Limburgers: jouw eigen videoboodschap op L1 TV

Wie wil jij een hart onder de riem steken? Stuur je filmpje naar L1 TV via Whatsapp naar 06 44 76 71 57.

De videoboodschappen worden gedurende de hele dag op L1 TV uitgezonden.

Voor je opa, oma, familie of vrienden...
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:40 op L1 TV
AvondGasten: corona in Limburg
Uitgelicht
AvondGasten: corona in Limburg

L1 gaat in samenwerking met Zuyderland en andere Limburgse zorginstellingen een extra programma uitzenden waarbij we ingaan op vragen rond het coronavirus.

Er zullen medische experts aanschuiven antwoord geven op de belangrijkste zaken in de bestrijding van het virus. Daarbij geven ze ook preventietips, lichten ze maatregelen toe in hun eigen instellingen en beantwoorden ze de belangrijkste vragen van de kijkers.

Iedere avond om 18:00 op L1 TV, met een herhaling om 21:00.

Stel hier je vraag over corona
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen