Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV houdt hoop op prijs

Geplaatst opdonderdag 9 april 2015 - 14:02

In een seizoen waarin MVV lang in de onderste regionen verbleef, willen de Maastrichtenaren met beide handen de laatste kans grijpen om nog mee te doen om een prijs.

De ploeg van Ron Elsen heeft nog zicht op succes in de vierde periode, maar moet dan wél vrijdagavond (20:00 uur) winnen in de eigen Geusselt van FC Volendam.

Stijgende lijn
"Het is weer spannend, daar doe je het uiteindelijk allemaal voor", kijkt coach Ron Elsen vooruit. "Na de winterstop zitten we in een stijgende lijn, dat zie je nu ook terug in de resultaten."

Hetzelfde elftal
Elsen stuurt hetzelfde elftal het veld in dat in de Paasdubbel maximaal oogstte met zes punten.
Dat betekent dat aanvoerder Kjell Knops, weer hersteld van een blessure, opnieuw op de bank plaatsneemt, ten voordele van Dalian Maatsen.

Sterke tegenstander
Ook Leroy Labylle, smaakmaker in de duels tegen Telstar en Achilles, staat weer aan de aftrap. Elsen: "Volendam is een sterke tegenstander, met heel veel scorend vermogen. Maar wij zijn gegroeid. In eigen huis moeten we tegen elke ploeg opgewassen zijn."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Contracten MVV-spelers Knops en Labylle opgezegd
Hikspoors twijfelachtig bij MVV
MVV wacht een cruciale wedstrijd
Kjell Knops weer fit bij MVV
Overzicht
Limburgse 100
Uitgelicht
Luister op Hemelvaartsdag naar de Limburgse 100!

Voor de zesentwintigste keer wordt de Limburgse 100, de lijst met de grootste Limburgse hits aller tijden, uitgezonden op Hemelvaartsdag. Het Limburgse publiek heeft ook dit jaar weer hun stem online uit kunnen brengen. Luister mee op 26 mei 2022, vanaf 08:00 uur op L1 Radio!

L1.nl/Limburgse100
Repetitie Dagboek van een Herdershond
Uitgelicht
L1 neemt een kijkje achter de schermen bij Dagboek van een Herdershond

L1 volgt de totstandkoming van de musical Dagboek van een Herdershond in een driedelige documentaireserie. Van de audities tot de eerste lezing van het script, van de repetities tot het inspelen van de muziekband, de camera's van L1 waren erbij.

L1.nl/Herdershond

Meest gelezen