Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV hengelt na rechtsback ook linksback binnen

Geplaatst opwoensdag 7 augustus 2019 - 15:47

De Uruguayaan Facundo Bonifazi Castro is de nieuwste versterking van MVV.

De linksback tekent woensdag een contract voor twee seizoenen bij de Sterrendragers.

Basisspeler
Castro komt over van het Uruguayaanse Racing Club de Montevideo. Bij die club stond de verdediger dit seizoen 14 van de 15 wedstrijden in de basis; hij miste alleen een duel vanwege een rode kaart. De club staat op de twaalfde plaats op het hoogste niveau, de Primera División Apertura. Het seizoen in Uruguay is nu halverwege.

Lees ook: Huurtransfer beklonken: MVV plukt back weg bij Standard

Rechtsback
Dinsdag verzekerde MVV zich al van de diensten van een andere verdediger: Natanaël Frenoy. De rechtsback wordt één seizoen gehuurd van Standard Luik. Daarnaast zou MVV volgens Belgische media nóg twee jongelingen van Standard op huurbasis overnemen, maar die huurtransfers zijn nog niet beklonken.

MVV opent vrijdag haar Keuken Kampioen Divisie-campagne met een uitwedstrijd in de Adelaarshorst, tegen Go Ahead Eagles.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen