Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV heeft 'te dikke' verdediger op proef

Geplaatst opdonderdag 3 augustus 2017 - 15:34

Linksback Bradley de Nooijer (19) is op proef bij MVV, nadat zijn contract bij FC Dordrecht werd ontbonden.

De laatste weken was er veel te doen rondom het hoge vetpercentage van de verdediger, maar of dat de reden is van de contractontbinding is niet bekend.

Basisspeler
De Nooijer debuteerde afgelopen seizoen in het betaald voetbal bij de Schapenkoppen en beleefde er zijn grote doorbraak. Uiteindelijk stokte de teller bij 37 wedstrijden in het eerste elftal, grotendeels als basisspeler.

Gérard
Bradley is een zoon van FC Dordrecht-coach en oud-Feyenoorder Gérard de Nooijer (48). De jonge linksback werd na zijn vakantie door vader De Nooijer teruggezet naar de reserves, omdat hij met een te hoog vetpercentage op de training verscheen. Daarom trainde Bradley de afgelopen weken niet mee met het eerste elftal van Dordrecht.

Proefspeler
Nu draait hij enkele dagen als proefspeler mee in Maastricht. Met MVV zal hij vrijdagavond een oefenwedstrijd spelen tegen Jong Standard Luik. De Sterrendragers zijn naarstig op zoek naar een nieuwe linksback, na het vertrek van Leroy Labylle naar VVV-Venlo.

Limburgs nieuws in je mailbox? Klik hier

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Proefspeler MVV keert na rel terug bij oude club
MVV op jacht naar eerherstel
MVV komt niet verder dan 2-2 tegen FC Dordrecht
MVV pakt drie punten in eigen huis
Overzicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK
Uitgelicht
Dit zijn de 20 finalisten van het LVK 2021!

Ze zijn bekend: de 20 finalisten van het LVK 2021! De artiesten werden verrast tijdens een waanzinnige uitzending live op L1 Radio en L11Alaaf.

De finale van het 45ste Limburgs Vastelaovesleedjes Konkoer 2021 vindt plaats op vrijdag 5 februari 2021 en zal worden uitgezonden op L1 Radio, L1 TV en L11 Alaaf Facebook.

LVK-Finale vrijdag 5 februari vanaf 20:00 live bij L11 Alaaf
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen