Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV heeft Franse buitenspeler op proef

Geplaatst opdinsdag 16 juli 2019 - 14:02

Bij MVV traint Amadou Sylla deze week mee als testspeler. De 22-jarige Fransman hoopt een contract te verdienen bij de Maastrichtenaren.

De 22-jarige rechtsbuiten speelde het afgelopen seizoen bij Middlesbrough FC U23. De Fransman hoopt in De Geusselt een contract af te dwingen.

Oude bekende
Sylla komt bij de Sterrendragers een oude bekende tegen. MVV huurde eerder Enes Mahmutovic al van het Engelse Middlesbrough.

Lees ook: MVV huurt Luxemburgse international Mahmutovic

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Mediaraad
Uitgelicht
Vijf vacatures Mediaraad L1

Ben jij gek op nieuws en cultuur? Liefde voor Limburg? Meld je dan aan voor onze mediaraad. Praat mee over wat L1 doet online, op radio en op tv.

De mediaraad van L1 zoekt nieuwe leden voor de volgende vijf stromingen: gehandicapten, jongeren, sport, vrouwenorganisaties, welzijn en zorg.

Meer info over de Mediaraad
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen