Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV heeft Finse middenvelder op proef

Geplaatst opvrijdag 19 juli 2019 - 11:37

Urho Nissilä is op proef bij MVV. De 23-jarige Fin traint mee bij de ploeg van Fuat Usta.

De aanvallende middenvelder staat onder contract bij het Belgische SV Zulte Waregem, maar kijkt uit naar een nieuwe broodheer. Hij hoopt in Maastricht een contract af te dwingen.

Finland
Voordat hij naar onze zuiderburen verkaste, speelde hij voor het Finse KuPS. Ook kwam hij uit voor het Finse nationale team U21.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen