Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV heeft broertjes terug voor cruciaal tweeluik

Geplaatst opvrijdag 29 maart 2019 - 6:00

De komende twee wedstrijden zijn cruciaal voor MVV. De Maastrichtenaren staan met 44 punten uit dertig wedstrijden op een tiende plek, maar het verschil met directe concurrenten is minimaal.

Voor het eerste duel, vrijdag in eigen huis tegen Volendam, kan MVV-coach Ron Elsen niet beschikken over Dimitri Lavaléé (geschorst) en de langdurig geblesseerden Joshua Holtby en Pieter Nys.

Broertjes zijn terug
De broertjes Shermar en Shermaine Martina zijn wel weer van de partij, al hebben zij nog last van een jetlag. Zij hadden afgelopen interlandverplichtingen met Curaçao. Elsen erkent dat elke ploeg in de middenmoot uitzicht heeft op de nacompetitie en dus gebrand is om een goed resultaat te behalen.

Vorm van de dag
Na de thuiswedstrijd tegen Volendam mogen de Maastrichtenaren naar Het Kasteel in Rotterdam, waar Sparta maandag de tegenstander is. Die ploeg staat momenteel tweede op de ranglijst en sleepte vorige week de derde periode binnen. Elsen heeft laten weten dat hij per wedstrijd bekijkt welk elftal gaat spelen. "In deze slotfase zullen we waarschijnlijk niet met een standaardploeg gaan spelen. We gaan per wedstrijd op maat spelen. Daarbij zijn onder andere de vorm van de dag én de inzetbaarheid belangrijke factoren."

De wedstrijd van vrijdag is vanaf 20:00 uur live te volgen via L1 Radio.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV
Uitgelicht
Spectaculaire opening Cultura Nova live op L1 TV

Minister van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap Ingrid van Engelshoven zal vrijdag 23 augustus de 29e editie van theaterfestival Cultura Nova openen. De minister zal het startsein geven voor de openingsvoorstelling, een spectaculaire opvoering van Romeo & Julia door Toneelgroep Maastricht in samenwerking met internationale gezelschappen, La Fabrique Royale/Zéro Degré en Groupe F.

Vrijdag vanaf 21:30 live op L1 TV
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen