Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV haalt Jordi Baur op bij Fortuna

Geplaatst opdonderdag 25 juni 2015 - 10:24

Aanvaller Jordi Baur maakt de overstap van Fortuna Sittard naar MVV.

De 20-jarige Landgravenaar gaat komend seizoen op amateurbasis aan de slag bij de Sterrendragers.

Debuut
Vanaf zijn achtste speelde Baur in de jeugdopleiding van Fortuna. In oktober vorig jaar debuteerde hij in het eerste elftal. In totaal speelde hij 24 wedstrijden en wist daarin eenmaal het net te vinden. Baur is inzetbaar als links- en rechtsbuiten.

Elsen
Trainer Ron Elsen is blij met de komst van het talent. "Jordi is een jonge, talentvolle speler met een drive naar voren. Jordi zocht een nieuwe impuls in zijn loopbaan en wil een stabiele basisspeler worden. Hij zal zijn beste beentje voor moeten zetten om dat bij MVV ook daadwerkelijk te bewerkstelligen."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Gerelateerde berichten

Aanvaller Jordi Baur vertrekt alweer bij MVV
Fortuna geeft MVV harde les in effectiviteit
Fans Fortuna Sittard collecteren bij MVV
Briels onzeker bij Fortuna voor derby met MVV
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen