Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV geeft sterke thuisserie vervolg in 2020

Geplaatst opvrijdag 17 januari 2020 - 21:59

MVV heeft één punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen N.E.C. Het bleef 0-0. Met hangen en wurgen deze keer, maar MVV blijft sinds begin oktober ongeslagen in eigen stadion.

In de eerste helft werden er slechts een paar halve kansjes genoteerd aan beide kanten. Maar omdat de laatste pass of de controle ontbrak werd er niet gescoord.

Dot van een kans
Met Anthony van den Hurk en de ook weer herstelde Raoul Last, startte MVV aan de eerste thuiswedstrijd van 2020. En clubtopscorer Van den Hurk was net voor het rustsignaal dicht bij de openingstreffer. Hij kopte recht in de handen van doelman Matthijs Branderhorst. Een dot van een kans, de enige dus ook in de eerste 45 minuten.

MVV - NEC (17 jan 2020)
Foto: Frank Kerbusch | PubliciteitVisie.nl

Druk NEC
Meteen na rust stopte Nigel Bertrams een gevaarlijke vrije trap van Zian Flemming. Even later redde de MVV-doelman opnieuw. MVV kwam niet meer onder de druk uit en een Nijmeegse treffer hing in de lucht.

MVV - NEC (17 jan 2020)
Foto: Frank Kerbusch | PubliciteitVisie.nl

Overeind blijven
De Maastrichtenaren moesten zich beperken tot de counter en tot knokken om overeind te blijven. Dat lukte de elf van Fuat Usta. Ondanks goede mogelijkheden voor Jellert van Landschoot, Van Eijden en opnieuw Zian Flemming. Zijn bal stuitte onderkant lat terug het veld in. Op beelden leek de bal de doellijn wel degelijk gepasseerd te zijn. Zo kwamen de Sterrendragers goed weg.

Okita
Eerder dit seizoen in Nijmegen scoorde de onberekenbare Okita twee keer tegen zijn oude ploeg laat in de wedstrijd. Dat bleef MVV deze keer bespaard waardoor de eerste thuiswedstrijd voor de competitie van 2020 in 0-0 eindigt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen