Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV geeft sterke thuisserie vervolg in 2020

Geplaatst opvrijdag 17 januari 2020 - 21:59

MVV heeft één punt overgehouden aan de thuiswedstrijd tegen N.E.C. Het bleef 0-0. Met hangen en wurgen deze keer, maar MVV blijft sinds begin oktober ongeslagen in eigen stadion.

In de eerste helft werden er slechts een paar halve kansjes genoteerd aan beide kanten. Maar omdat de laatste pass of de controle ontbrak werd er niet gescoord.

Dot van een kans
Met Anthony van den Hurk en de ook weer herstelde Raoul Last, startte MVV aan de eerste thuiswedstrijd van 2020. En clubtopscorer Van den Hurk was net voor het rustsignaal dicht bij de openingstreffer. Hij kopte recht in de handen van doelman Matthijs Branderhorst. Een dot van een kans, de enige dus ook in de eerste 45 minuten.

MVV - NEC (17 jan 2020)
Foto: Frank Kerbusch | PubliciteitVisie.nl

Druk NEC
Meteen na rust stopte Nigel Bertrams een gevaarlijke vrije trap van Zian Flemming. Even later redde de MVV-doelman opnieuw. MVV kwam niet meer onder de druk uit en een Nijmeegse treffer hing in de lucht.

MVV - NEC (17 jan 2020)
Foto: Frank Kerbusch | PubliciteitVisie.nl

Overeind blijven
De Maastrichtenaren moesten zich beperken tot de counter en tot knokken om overeind te blijven. Dat lukte de elf van Fuat Usta. Ondanks goede mogelijkheden voor Jellert van Landschoot, Van Eijden en opnieuw Zian Flemming. Zijn bal stuitte onderkant lat terug het veld in. Op beelden leek de bal de doellijn wel degelijk gepasseerd te zijn. Zo kwamen de Sterrendragers goed weg.

Okita
Eerder dit seizoen in Nijmegen scoorde de onberekenbare Okita twee keer tegen zijn oude ploeg laat in de wedstrijd. Dat bleef MVV deze keer bespaard waardoor de eerste thuiswedstrijd voor de competitie van 2020 in 0-0 eindigt.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
KBO en L1 brengen Limburg opnieuw in beweging

Op 1 februari maakt het televisieprogramma ‘Limburg in Beweging’ een comeback op L1, met van maandag t/m vrijdag om 10.00 uur een uitzending. Dankzij een gezamenlijke inspanning van KBO Limburg en L1 kan iedereen de komende 3 maanden weer verantwoord bewegen onder leiding van fysiotherapeut Erik Eurelings en neurowetenschapper Björn Crüts.

Alles over Limburg in Beweging
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen