Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV gaat in beroep tegen schorsing Waem

Geplaatst opwoensdag 22 september 2021 - 15:25

MVV Maastricht gaat in beroep tegen de schorsing die de KNVB Matteo Waem heeft opgelegd. De voetbalbond heeft de verdediger vier duels geschorst, waarvan één voorwaardelijk.

Matteo Waem kreeg de straf na een schermutseling met een speler van FC Eindhoven in de blessuretijd van de wedstrijd.

Rode kaart
Waem en zijn directe tegenstander kregen het met elkaar aan de stok aan de zijlijn, vlakbij de hoekvlag. Beide spelers vervolgden vervolgens hun weg maar scheidsrechter Blank toonde tot ieders verbazing plots een rode kaart.

Trappende beweging
Op advies van de grensrechter werd de MVV'er van het veld gestuurd. De assistent-scheidsrechter had van een flinke afstand, als enige in het stadion, een natrappende Waem gezien. "Ik heb echt niets gedaan", liet een totaal verbaasde Matteo Waem na afloop van het duel weten. "Tv-beelden laten ook zien dat de 21-jarige Belg geen trappende beweging richting zijn tegenstander heeft gemaakt."

Donderdagavond dient de zaak in Zeist.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen