Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-fans krijgen klappen na wedstrijd in Enschede

Geplaatst opdinsdag 16 oktober 2018 - 7:12

Een aantal MVV-fans heeft zondagavond na afloop van de uitwedstrijd tegen FC Twente klappen gekregen van de ME.

Dat schrijft het AD.

De supporters gingen na de wedstrijd onder politiebegeleiding in de bus terug richting Maastricht. In Deventer werd een korte plaspauze ingelast. Een aantal fans wilde niet meer terug in de bus. Ze keerden zich vervolgens tegen de politie, waarop leden van de Mobiele Eenheid met hun wapenstok klappen uitdeelden.

Arrestantencentrum
De Maastrichtse voetbalfans moesten verplicht met de bus naar Enschede. Op de heenweg werd de bus op de A1 al van de weg geplukt. Bij een arrestantencentrum in Borne moesten de inzittenden een drugs- en alcoholtest afleggen. Tachtig fans weigerden volgens het AD aan de test mee te werken en werden daarop teruggestuurd naar Maastricht.

Lees ook: MVV zorgt voor stunt: FC Twente in eigen huis geklopt

Te laat
Vanwege de commotie tijdens de alcoholtest kwamen de andere 160 fans die met bussen onderweg waren te laat aan bij het stadion. Daardoor misten ze de eerste minuten van de wedstrijd. Vervolgens hadden ze overigens een prima middag. MVV won namelijk met 0-1 van FC Twente.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen