Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-fans krijgen klappen na wedstrijd in Enschede

Geplaatst opdinsdag 16 oktober 2018 - 7:12

Een aantal MVV-fans heeft zondagavond na afloop van de uitwedstrijd tegen FC Twente klappen gekregen van de ME.

Dat schrijft het AD.

De supporters gingen na de wedstrijd onder politiebegeleiding in de bus terug richting Maastricht. In Deventer werd een korte plaspauze ingelast. Een aantal fans wilde niet meer terug in de bus. Ze keerden zich vervolgens tegen de politie, waarop leden van de Mobiele Eenheid met hun wapenstok klappen uitdeelden.

Arrestantencentrum
De Maastrichtse voetbalfans moesten verplicht met de bus naar Enschede. Op de heenweg werd de bus op de A1 al van de weg geplukt. Bij een arrestantencentrum in Borne moesten de inzittenden een drugs- en alcoholtest afleggen. Tachtig fans weigerden volgens het AD aan de test mee te werken en werden daarop teruggestuurd naar Maastricht.

Lees ook: MVV zorgt voor stunt: FC Twente in eigen huis geklopt

Te laat
Vanwege de commotie tijdens de alcoholtest kwamen de andere 160 fans die met bussen onderweg waren te laat aan bij het stadion. Daardoor misten ze de eerste minuten van de wedstrijd. Vervolgens hadden ze overigens een prima middag. MVV won namelijk met 0-1 van FC Twente.

Nieuw dagelijks om 17:30 op L1 TV: L1mburg Centraal.
Klik hier voor meer informatie

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen