Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV-fans kijken Limburgse derby op scherm in eigen Geusselt

Geplaatst opdonderdag 14 maart 2019 - 20:28

Er komt tijdens de derby tussen Roda JC en MVV definitief een scherm in de De Geusselt voor de supporters van MVV.

Dat betekent ook dat de Maastrichtse supporters volgende week zondag niet naar Kerkrade afreizen voor het Limburgse onderonsje

Verbolgen
De fans van MVV waren verbolgen over het feit dat Roda in eerste instantie maar 400 kaarten ter beschikking stelde voor de derby. Dat zou op last zijn van de politie, het Openbaar Ministerie (OM), de gemeente Kerkrade en de Kerkraadse club. Deze week kwamen de instanties terug op dat besluit en besloten ze alsnog het aantal kaarten te verhogen naar 1000, de maximale capaciteit in het bezoekersvak van het Parkstad Limburg Stadion.

Scherm
Voor de fans van MVV kwam die handreiking te laat want zij hadden al gezocht naar andere mogelijkheden om de derby te bekijken. Een daarvan was het plaatsen van een groot scherm in De Geusselt. Technisch blijkt dat nu ook te kunnen, alleen wordt nog gekeken waar dat scherm komt te hangen.

Lees ook: MVV-fans mogen toch naar Roda-derby; fans weigeren

Entreeprijs
MVV- directeur Paul Penders verwacht dat er tussen de 600 en 1000 supporters de wedstrijd op het scherm komen bekijken. De bezoekers moeten wel een entreeprijs betalen om zo de gemaakte kosten te kunnen verrekenen.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

De leukste Limburgse kwis is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Geef je ook op als kandidaat voor Kwizzele!
Uitgelicht
De verkiezingen volg je bij L1

In aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen zendt L1 TV vijf verschillende debatten uit. Daarbij is nadrukkelijk samenwerking gezocht met maatschappelijke organisaties. De gekozen opzet van de tv-debatten maakt het mogelijk dat zowel zittende politieke partijen als nieuwe partijen kunnen meedoen.

Op de verkiezingsdag woensdag 20 maart maken we een speciale avondvullende uitzending op L1 TV vanaf 21:00 uur, met uitslagen, reacties vanuit het provinciehuis en analyses. Online kun je alles volgen bij 1Limburg.

Meer over de verkiezingen
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen