Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-fans kijken Limburgse derby op scherm in eigen Geusselt

Geplaatst opdonderdag 14 maart 2019 - 20:28

Er komt tijdens de derby tussen Roda JC en MVV definitief een scherm in de De Geusselt voor de supporters van MVV.

Dat betekent ook dat de Maastrichtse supporters volgende week zondag niet naar Kerkrade afreizen voor het Limburgse onderonsje

Verbolgen
De fans van MVV waren verbolgen over het feit dat Roda in eerste instantie maar 400 kaarten ter beschikking stelde voor de derby. Dat zou op last zijn van de politie, het Openbaar Ministerie (OM), de gemeente Kerkrade en de Kerkraadse club. Deze week kwamen de instanties terug op dat besluit en besloten ze alsnog het aantal kaarten te verhogen naar 1000, de maximale capaciteit in het bezoekersvak van het Parkstad Limburg Stadion.

Scherm
Voor de fans van MVV kwam die handreiking te laat want zij hadden al gezocht naar andere mogelijkheden om de derby te bekijken. Een daarvan was het plaatsen van een groot scherm in De Geusselt. Technisch blijkt dat nu ook te kunnen, alleen wordt nog gekeken waar dat scherm komt te hangen.

Lees ook: MVV-fans mogen toch naar Roda-derby; fans weigeren

Entreeprijs
MVV- directeur Paul Penders verwacht dat er tussen de 600 en 1000 supporters de wedstrijd op het scherm komen bekijken. De bezoekers moeten wel een entreeprijs betalen om zo de gemaakte kosten te kunnen verrekenen.

NIEUW: Kwizzele! Test je Limburgse kennis. Maandag t/m donderdag 17:00, 18:00 & 22:00 op L1 TV

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen