Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-er Nwakali geeft Europa League-winnaar het nakijken

Geplaatst opwoensdag 23 mei 2018 - 7:54

MVV-huurling Kelechi Nwakali schoot dinsdagavond letterlijk en figuurlijk uit zijn slof toen hij met Nigeria B op het veld stond tegen Atlético Madrid.

De door Arsenal aan MVV verhuurde middenvelder legde de bal van zo'n 20 meter afstand loepzuiver in de kruising.

Openingstreffer
Het tweede vertegenwoordigende elftal van Nigeria speelde vriendschappelijk tegen de ploeg die vorige week nog Olympique Marseille aftroefde in de finale van de Europa League. De openingstreffer van Nwakali zou niet genoeg blijken voor een Nigeriaanse overwinning, want het duel eindigde uiteindelijk in 3-2 in het voordeel van Atlético.

Bron: ZK Videos / YouTube

Sterren
Bij de Spanjaarden stonden de nodige internationale sterren aan de aftrap. Zo was het eerste keeper Jan Oblak die geen antwoord paraat had op het afstandsschot van Nwakali. Ook de Argentijn Angél Correa en de Franse spits Kevin Gameiro maakten vanaf de eerste minuut hun opwachting. De gelouterde Fernando Torres werd door coach Diego Simeone in de tweede helft ingebracht.

Gehuurd
​Nwakali speelde in het afgelopen halfjaar op huurbasis voor MVV Maastricht, nadat hij in de eerste seizoenshelft nauwelijks aan bod kwam bij VVV-Venlo. In het seizoen 2016/2017 werd Nwakali al een compleet seizoen gehuurd door de Sterrendragers. De Nigeriaan is nog steeds eigendom van Arsenal en het is nog onduidelijk waar hij na de zomerstop aan de slag gaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen