Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-er Nwakali geeft Europa League-winnaar het nakijken

Geplaatst opwoensdag 23 mei 2018 - 7:54

MVV-huurling Kelechi Nwakali schoot dinsdagavond letterlijk en figuurlijk uit zijn slof toen hij met Nigeria B op het veld stond tegen Atlético Madrid.

De door Arsenal aan MVV verhuurde middenvelder legde de bal van zo'n 20 meter afstand loepzuiver in de kruising.

Openingstreffer
Het tweede vertegenwoordigende elftal van Nigeria speelde vriendschappelijk tegen de ploeg die vorige week nog Olympique Marseille aftroefde in de finale van de Europa League. De openingstreffer van Nwakali zou niet genoeg blijken voor een Nigeriaanse overwinning, want het duel eindigde uiteindelijk in 3-2 in het voordeel van Atlético.

Bron: ZK Videos / YouTube

Sterren
Bij de Spanjaarden stonden de nodige internationale sterren aan de aftrap. Zo was het eerste keeper Jan Oblak die geen antwoord paraat had op het afstandsschot van Nwakali. Ook de Argentijn Angél Correa en de Franse spits Kevin Gameiro maakten vanaf de eerste minuut hun opwachting. De gelouterde Fernando Torres werd door coach Diego Simeone in de tweede helft ingebracht.

Gehuurd
​Nwakali speelde in het afgelopen halfjaar op huurbasis voor MVV Maastricht, nadat hij in de eerste seizoenshelft nauwelijks aan bod kwam bij VVV-Venlo. In het seizoen 2016/2017 werd Nwakali al een compleet seizoen gehuurd door de Sterrendragers. De Nigeriaan is nog steeds eigendom van Arsenal en het is nog onduidelijk waar hij na de zomerstop aan de slag gaat.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Halve Finales LVK 2020 volg je bij L11 Alaaf
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 TV

Het feest gaat weer beginnen! 60 artiesten duiken de Halve Finales van het LVK in. Welke 20 liedjes gaan uiteindelijk naar de finale van het 44e LVK?

Volg de 3 Halve Finales op L1 TV, L1 Radio en L11 Alaaf. Iedere vrijdag om 18:00 en zaterdag om 13:00.

Bekijk hier de 3 Halve Finales
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen