Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV en Telstar komen niet tot scoren

Geplaatst opvrijdag 12 januari 2018 - 22:09

MVV heeft in de eigen Geusselt niet kunnen winnen van Telstar.

De mannen van Ron Elsen kregen voldoende mogelijkheden, maar hadden het vizier niet op scherp staan.

Vroege goal
MVV
begon goed aan de wedstrijd, maar verzuimde die fanatieke start te belonen met een vroege goal. Telstar nam het initiatief over, kreeg via Melvin Platje en Mohammed Osman kleine kansen, maar echt gevaarlijk werden de gasten uit Noord-Holland niet.

Mogelijkheden
In de laatste tien minuten van de eerste helft kwamen er weer mogelijkheden voor
MVV. Zowel Alessandro Ciranni als Atilla Yildrim namen het Telstar-doel onder vuur, maar zonder resultaat. De grootste mogelijkheid kwam op slag van rust. Vanuit een kansrijke positie leek Pieter Nys zijn ploeg op voorsprong te zetten, maar de MVV-aanvoerder schoot hoog over.

Overtuiging
Meteen na de pauze liet Telstar zich gelden, maar de inzetten van
Andrija Novakovich en Mohamed Hamdaoui misten overtuiging. Al snel nam MVV weer het heft in handen. Atilla Yildrim had de openingstreffer op de schoen, maar de Turkse spits schoot de afvallende bal die voor zijn voeten belandde rakelings naast.

Loopactie
Twintig minuten voor tijd kregen de
Maastrichtenaren weer een grote kans en weer was de afronding beneden de maat. Met een slimme loopactie dook Jonathan Okita op voor de neus van Telstar-doelman Rody de Boer, maar het schot van de MVV-spits verdween in de tribune. Een handvol minuten later stond Okita, na een scherpe counter, andermaal oog-in-oog met de Telstar-sluitpost, maar wederom wist de 21-jarige vleugelaanvaller niet tot scoren te komen.

In het slotkwartier probeerde MVV alsnog de openingstreffer te forceren, maar verder dan een vanwege hands afgekeurde goal van Yildrim kwam de thuisploeg niet.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Heb je een speciale dag voor de boeg?

Staat er iets spannend te gebeuren? Of ben je gewoon jarig? Of wil je iemand anders een hart onder de riem steken?

Schakel dan de L1 ochtendshow van L1 Radio in voor 'het geluid van je dag.' Maarten en Tim zoeken de perfecte muziek bij jouw verhaal en laten je stralen op de radio!

Geef je op voor het Het geluid van je Dag!
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag op L1 TV

Limburg is dé wielerprovincie van Nederland. En ook de mooiste provincie. Dat gaan we combineren tijdens de Tour de France. We gaan dan de provincie in met Tour de L1mbourg. Iedere dag is er vanaf 17:50 uur een sfeervol wielerprogramma vanuit een andere Limburgse plaats te zien, live op L1 TV.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Ontdek Limburg van Boven

Bekijk onze prachtige provincie vanuit de lucht. In Limburg van Boven vliegen we dagelijks boven de mooiste plekjes van Limburg.

Van maandag t/m donderdag om 18:50, 19:50 en 21:50 op L1 TV.

Bekijk hier alle afleveringen online

Meest gelezen