Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV en Telstar komen niet tot scoren

Geplaatst opvrijdag 12 januari 2018 - 22:09
Foto: Frank Kerbusch (PubliciteitVisie)

MVV heeft in de eigen Geusselt niet kunnen winnen van Telstar.

De mannen van Ron Elsen kregen voldoende mogelijkheden, maar hadden het vizier niet op scherp staan.

Vroege goal
MVV
begon goed aan de wedstrijd, maar verzuimde die fanatieke start te belonen met een vroege goal. Telstar nam het initiatief over, kreeg via Melvin Platje en Mohammed Osman kleine kansen, maar echt gevaarlijk werden de gasten uit Noord-Holland niet.

Mogelijkheden
In de laatste tien minuten van de eerste helft kwamen er weer mogelijkheden voor
MVV. Zowel Alessandro Ciranni als Atilla Yildrim namen het Telstar-doel onder vuur, maar zonder resultaat. De grootste mogelijkheid kwam op slag van rust. Vanuit een kansrijke positie leek Pieter Nys zijn ploeg op voorsprong te zetten, maar de MVV-aanvoerder schoot hoog over.

Overtuiging
Meteen na de pauze liet Telstar zich gelden, maar de inzetten van
Andrija Novakovich en Mohamed Hamdaoui misten overtuiging. Al snel nam MVV weer het heft in handen. Atilla Yildrim had de openingstreffer op de schoen, maar de Turkse spits schoot de afvallende bal die voor zijn voeten belandde rakelings naast.

Loopactie
Twintig minuten voor tijd kregen de
Maastrichtenaren weer een grote kans en weer was de afronding beneden de maat. Met een slimme loopactie dook Jonathan Okita op voor de neus van Telstar-doelman Rody de Boer, maar het schot van de MVV-spits verdween in de tribune. Een handvol minuten later stond Okita, na een scherpe counter, andermaal oog-in-oog met de Telstar-sluitpost, maar wederom wist de 21-jarige vleugelaanvaller niet tot scoren te komen.

In het slotkwartier probeerde MVV alsnog de openingstreffer te forceren, maar verder dan een vanwege hands afgekeurde goal van Yildrim kwam de thuisploeg niet.

Deel dit bericht via
Uit eigen keuken
L11 Alaaf gezicht 2018
Uitgelicht
Alles over de Limburgse Vastelaovend

Het Brand Beer Boètegewoëne Boètezitting, Auw Wieverbal, LVK 2017, Sjtasiefestasie, Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale, TVK, KVL en nog veel meer: alles rond de Limburgse Vastelaovend volg je op de voet bij L11 Alaaf!

Volg het allemaal bij L11 Alaaf
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00
 

Meest gelezen

Uit eigen keuken
Uitgelicht
Haal de beste buuttes bij je in huis!

In aanloop naar het 55-jarig jubileum van de Limburgse Vereniging van Karnavalsartiesten (LVKA) is deze nieuwe dvd van de Groot Limburgse Buuttekampioenschappen gemaakt.
In samenwerking met L1 is een dvd samengesteld met daarop de winnende buuttes van de jaren 2010, 2011 en 2012 (met o.a. Fer Naus, Harold Schroijen, Har Daniels en Ger Frenken).
Een DVD mét lachgarantie!

Bestel nu de DVD in de L1 Shop
Download de gratis L1 app
Uitgelicht
De L1 app

Altijd op de hoogte van de L1-programma's.

Download gratis
Download de gratis 1Limburg app
Uitgelicht
De 1Limburg app

Altijd op de hoogte van het laatste Limburgse nieuws.

Download gratis
Uitgelicht
CD Vastelaovend van Eijsde tot de Mookerhei deil 25

Dit jaar is de CD Vastelaovend van Eijsde tot de Mookerhei uitgebreid van een dubbel-CD naar een 4CD Box met een hoog LVK-gehalte. Maar liefst 86 nieuwe carnavalskrakers maken deze vastelaovendverzamelaar méér dan bijzonder! Nu te bestellen in de L1 Shop.

Bestel de CD Box hier
De nieuwe L1 Radioprogrammering
Uitgelicht
Presentatoren-caroussel draait op L1 Radio

Een aantal bekende stemmen van L1 Radio zijn vanaf deze week in andere programma’s te horen. Luister naar de nieuwe radioprogrammering op L1 Radio!

Nieuwe doordeweekse programmering L1 Radio
L11 Alaaf gezicht 2018
Uitgelicht
Alles over de Limburgse Vastelaovend

Het Brand Beer Boètegewoëne Boètezitting, Auw Wieverbal, LVK 2017, Sjtasiefestasie, Groeëte Gulpener Vastelaoves Finale, TVK, KVL en nog veel meer: alles rond de Limburgse Vastelaovend volg je op de voet bij L11 Alaaf!

Volg het allemaal bij L11 Alaaf