Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV en Telstar komen niet tot scoren

Geplaatst opvrijdag 12 januari 2018 - 22:09

MVV heeft in de eigen Geusselt niet kunnen winnen van Telstar.

De mannen van Ron Elsen kregen voldoende mogelijkheden, maar hadden het vizier niet op scherp staan.

Vroege goal
MVV
begon goed aan de wedstrijd, maar verzuimde die fanatieke start te belonen met een vroege goal. Telstar nam het initiatief over, kreeg via Melvin Platje en Mohammed Osman kleine kansen, maar echt gevaarlijk werden de gasten uit Noord-Holland niet.

Mogelijkheden
In de laatste tien minuten van de eerste helft kwamen er weer mogelijkheden voor
MVV. Zowel Alessandro Ciranni als Atilla Yildrim namen het Telstar-doel onder vuur, maar zonder resultaat. De grootste mogelijkheid kwam op slag van rust. Vanuit een kansrijke positie leek Pieter Nys zijn ploeg op voorsprong te zetten, maar de MVV-aanvoerder schoot hoog over.

Overtuiging
Meteen na de pauze liet Telstar zich gelden, maar de inzetten van
Andrija Novakovich en Mohamed Hamdaoui misten overtuiging. Al snel nam MVV weer het heft in handen. Atilla Yildrim had de openingstreffer op de schoen, maar de Turkse spits schoot de afvallende bal die voor zijn voeten belandde rakelings naast.

Loopactie
Twintig minuten voor tijd kregen de
Maastrichtenaren weer een grote kans en weer was de afronding beneden de maat. Met een slimme loopactie dook Jonathan Okita op voor de neus van Telstar-doelman Rody de Boer, maar het schot van de MVV-spits verdween in de tribune. Een handvol minuten later stond Okita, na een scherpe counter, andermaal oog-in-oog met de Telstar-sluitpost, maar wederom wist de 21-jarige vleugelaanvaller niet tot scoren te komen.

In het slotkwartier probeerde MVV alsnog de openingstreffer te forceren, maar verder dan een vanwege hands afgekeurde goal van Yildrim kwam de thuisploeg niet.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
Ingrid is het Vastelaovesgezicht 2019!

Na een werkelijk zinderende finale hebben we een winnares! Het was een memorabele week vol spanning en prachtige vastelaovesgezichten. Met één grote winnares: Ingrid Breugelmans uit Roermond!

Als hét L11 Alaaf Vastelaovesgezicht van 2019 ben je te zien tijdens het hele vastelaovesseizoen. Dat kan zijn op L1 TV, op de website, op onze Facebookpagina of bij nog andere uitingen. We maken een mooie, professionele foto van je die hiervoor gebruikt wordt.

Bekijk veel meer over het Vastelaovesgezicht
Uitgelicht
L1mburg Centraal dagelijks 17:30 op L1 TV

Met trots presenteert L1 haar nieuwste tv-programma: L1mburg Centraal. Ons nieuws, jouw verhaal.

Vaste presentatoren van L1mburg Centraal zijn afwisselend Fabienne Nijsten, Kirsten Paulus, Sander Kleikers en Wouter Nelissen.

Bekijk hier de uitzendingen
Uitgelicht
Heb jij de app van L1 al?

De app met de meeste Liefde voor Limburg: met de L1-app blijf je helemaal op de hoogte van alle programma's. Kijk live naar L1 TV of luister live op je telefoon naar L1 Radio of het speciale Plat-ewegkanaal. Toch iets gemist? Geen enkel probleem: alles is eenvoudig terug te zien. Super handig!

Download hier de gratis L1-app

Meest gelezen