Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV eindigt voorbereiding met winst in Lommel

Geplaatst opzaterdag 31 juli 2021 - 20:41

MVV heeft haar laatste duel in de voorbereiding op het nieuwe seizoen gewonnen. In het Belgische Lommel werd het 2-1 voor de Maastrichtenaren.

MVV scoorde de winnende treffer in de slotfase van de wedstrijd.

Nieuwelingen
In het Soeverreinstadion begon MVV-trainer Klaas Wels met een aantal nieuwelingen in de basis: onder meer Marciano Aziz, Leroy Labylle, Simon Libert en Mitchy Ntelo maakten hun debuut. Die laatste scoorde vlak na de 1-0 de gelijkmaker voor MVV. De thuisploeg kwam op voorsprong in de 23e minuut na een inschattingsfoutje van verdediger Simon Libert. Eén minuut later scoorde spits Mitchy Ntelo, huurling van Standard Luik, dus al de 1-1. Dat was ook de ruststand.

Zestal
In de 66e minuut wisselde trainer Wels een zestal spelers. Vlak daarna was het bijna prijs, maar de voorzet van Kai Bösing op Adam Mami was net te scherp. Drie minuten voor het einde schoot Mami de bal wel tegen de touwen: 2-1. Genoeg voor de winst in de laatste oefenwedstrijd.

Kalezic
De competitie start voor MVV op maandagavond 9 augustus met een uitwedstrijd bij Jong FC Utrecht. De oud-trainer van MVV en huidige coach van de Utrechtse talentenploeg Darije Kalezic, was aandachtig toeschouwer in Lommel.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen