Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV in eigen Geusselt te sterk voor Engelse club

Geplaatst opvrijdag 27 juli 2018 - 22:02

MVV heeft vrijdagavond het oefenduel van het Engelse Plymouth Argyle gewonnen.

De club die op het twee na hoogste niveau uitkomt werd met 1-0 verslagen in De Geusselt.

Rebound
Vroeg in de wedstrijd was het al raak. De inzet van Lars Reck werd nog gepareerd door de goalie van de Engelse opponenten. In de rebound was Dean Koolhof er als de kippen. Hij zette De Sterrendragers in de zevende minuut op voorsprong.

Volley
De bezoekers uit Plymouth hadden maar weinig in te brengen tegen de Maastrichtenaren. Pas in de 34ste minuut werd MVV-keeper Luuk Koopmans aan het werk gezet. Niet veel later was Reck dichtbij de 2-0. Zijn volley zeilde over de goal.

Tweede helft
De tweede helft was redelijk saai. Op een paar kleine kansjes na gebeurde er niks. Pas in de 81e minuut kon MVV nog eens gevaarlijk worden. Na een fraaie combinatie tussen Hawbir Moustafa en Dogan Golpek, kon de Turks-Nederlandse spit aanleggen. Golpek had het vizier niet op scherp staan en zag zijn inzet naast het doel verdwijnen. In de 87e minuut was Plymouth nog dichtbij de gelijkmaker, maar Koopmans reageerde alert.

De ploeg van Ron Elsen heeft nog een oefenduel voor de boeg. Volgende week vrijdag neemt MVV het op tegen Belgische Lierse Kempenzonen

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen