Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV in eigen Geusselt te sterk voor Engelse club

Geplaatst opvrijdag 27 juli 2018 - 22:02

MVV heeft vrijdagavond het oefenduel van het Engelse Plymouth Argyle gewonnen.

De club die op het twee na hoogste niveau uitkomt werd met 1-0 verslagen in De Geusselt.

Rebound
Vroeg in de wedstrijd was het al raak. De inzet van Lars Reck werd nog gepareerd door de goalie van de Engelse opponenten. In de rebound was Dean Koolhof er als de kippen. Hij zette De Sterrendragers in de zevende minuut op voorsprong.

Volley
De bezoekers uit Plymouth hadden maar weinig in te brengen tegen de Maastrichtenaren. Pas in de 34ste minuut werd MVV-keeper Luuk Koopmans aan het werk gezet. Niet veel later was Reck dichtbij de 2-0. Zijn volley zeilde over de goal.

Tweede helft
De tweede helft was redelijk saai. Op een paar kleine kansjes na gebeurde er niks. Pas in de 81e minuut kon MVV nog eens gevaarlijk worden. Na een fraaie combinatie tussen Hawbir Moustafa en Dogan Golpek, kon de Turks-Nederlandse spit aanleggen. Golpek had het vizier niet op scherp staan en zag zijn inzet naast het doel verdwijnen. In de 87e minuut was Plymouth nog dichtbij de gelijkmaker, maar Koopmans reageerde alert.

De ploeg van Ron Elsen heeft nog een oefenduel voor de boeg. Volgende week vrijdag neemt MVV het op tegen Belgische Lierse Kempenzonen

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
L1 Hittegolf
Uitgelicht
Win een coole airco bij de L1 Hittegolf op L1 Radio!

Boh, wat is het warm he. Maar goed dat je L1 Radio hebt op staan. Van donderdag t/m woensdag kun je op werkdagen genieten van de L1 Hittegolf!

Heerlijke zomerhits, tips én je maakt ook nog eens kans op een gratis airco. De L1 Hittegolf is iedere werkdag van 06:00 - 19:00 op L1 Radio.

Maak hier kans op de coole airco
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen