Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV in eigen Geusselt te sterk voor Engelse club

Geplaatst opvrijdag 27 juli 2018 - 22:02

MVV heeft vrijdagavond het oefenduel van het Engelse Plymouth Argyle gewonnen.

De club die op het twee na hoogste niveau uitkomt werd met 1-0 verslagen in De Geusselt.

Rebound
Vroeg in de wedstrijd was het al raak. De inzet van Lars Reck werd nog gepareerd door de goalie van de Engelse opponenten. In de rebound was Dean Koolhof er als de kippen. Hij zette De Sterrendragers in de zevende minuut op voorsprong.

Volley
De bezoekers uit Plymouth hadden maar weinig in te brengen tegen de Maastrichtenaren. Pas in de 34ste minuut werd MVV-keeper Luuk Koopmans aan het werk gezet. Niet veel later was Reck dichtbij de 2-0. Zijn volley zeilde over de goal.

Tweede helft
De tweede helft was redelijk saai. Op een paar kleine kansjes na gebeurde er niks. Pas in de 81e minuut kon MVV nog eens gevaarlijk worden. Na een fraaie combinatie tussen Hawbir Moustafa en Dogan Golpek, kon de Turks-Nederlandse spit aanleggen. Golpek had het vizier niet op scherp staan en zag zijn inzet naast het doel verdwijnen. In de 87e minuut was Plymouth nog dichtbij de gelijkmaker, maar Koopmans reageerde alert.

De ploeg van Ron Elsen heeft nog een oefenduel voor de boeg. Volgende week vrijdag neemt MVV het op tegen Belgische Lierse Kempenzonen

Volg alle verrichtingen van Tom tijdens de Tour de France op onze Tom Dumoulin themapagina.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen