Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-coach ligt wakker van slechte resultaten

Geplaatst opdonderdag 21 november 2019 - 22:54

MVV-trainer Fuat Usta kan vrijdag in het thuisduel tegen Top Oss over een vrijwel complete selectie beschikken.

Dit is nodig, want de slechte resultaten leiden tot slapeloosheid bij de MVV-coach.

Slaap
"Een wedstrijd gaat mij drie keer van de eerste tot de laatste minuut door mijn hoofd. Zonder televisiebeelden, dat komt later pas. Ik slaap er dan ook onrustig van. Dat is de aard van het beestje, dat had ik als voetballer ook al", dit zegt Usta op de website van de club.

Voor de wedstrijd van vrijdag ontbreekt alleen Marnick Vermijl. De speler is geblesseerd, maar is ook geveld door de griep.

Doelsaldo
De Maastrichtse coach kan daardoor zijn sterkste team opstellen. Dat is nodig om de punten in Maastricht te houden. Beide ploegen hebben na vijftien duels twaalf punten, maar tegenstander Top Oss heeft een iets beter doelsaldo.

Minst scorende ploeg
MVV staat voorlaatste in de Keuken kampioen Divisie en scoorde tot nu toe dertien keer en is daarmee in de Keuken kampioen Divisie de minst scorende ploeg. En dat is tegen het zere been van coach Usta, die zijn ploeg wel kansen ziet creëren, maar die te weinig afmaakt. "Er moet meer scorend vermogen uit de groep komen en niet altijd alleen maar op onze spits Anthony rekenen", aldus de coach.

De wedstrijd tussen MVV en Top Oss begint vrijdagavond om 20:00 uur en is live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen