Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-coach ligt wakker van slechte resultaten

Geplaatst opdonderdag 21 november 2019 - 22:54

MVV-trainer Fuat Usta kan vrijdag in het thuisduel tegen Top Oss over een vrijwel complete selectie beschikken.

Dit is nodig, want de slechte resultaten leiden tot slapeloosheid bij de MVV-coach.

Slaap
"Een wedstrijd gaat mij drie keer van de eerste tot de laatste minuut door mijn hoofd. Zonder televisiebeelden, dat komt later pas. Ik slaap er dan ook onrustig van. Dat is de aard van het beestje, dat had ik als voetballer ook al", dit zegt Usta op de website van de club.

Voor de wedstrijd van vrijdag ontbreekt alleen Marnick Vermijl. De speler is geblesseerd, maar is ook geveld door de griep.

Doelsaldo
De Maastrichtse coach kan daardoor zijn sterkste team opstellen. Dat is nodig om de punten in Maastricht te houden. Beide ploegen hebben na vijftien duels twaalf punten, maar tegenstander Top Oss heeft een iets beter doelsaldo.

Minst scorende ploeg
MVV staat voorlaatste in de Keuken kampioen Divisie en scoorde tot nu toe dertien keer en is daarmee in de Keuken kampioen Divisie de minst scorende ploeg. En dat is tegen het zere been van coach Usta, die zijn ploeg wel kansen ziet creëren, maar die te weinig afmaakt. "Er moet meer scorend vermogen uit de groep komen en niet altijd alleen maar op onze spits Anthony rekenen", aldus de coach.

De wedstrijd tussen MVV en Top Oss begint vrijdagavond om 20:00 uur en is live te volgen via L1 Radio.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen