Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-coach Elsen: 'Niet goed gespeeld, maar wel drie op rij'

Geplaatst opzaterdag 9 februari 2019 - 11:27

Het lukte MVV Maastricht vrijdagavond, op bezoek bij TOP Oss, voor het eerst dit seizoen om drie keer op rij te winnen. Toch overheersten gemengde gevoelens.

"Uiteindelijk hebben we niet goed gespeeld, maar we nemen wel drie punten mee. En drie op rij", zo zei coach Ron Elsen vlak na de 1-3 overwinning tegen L1, refererend aan de serie positieve resultaten.

Lees ook: MVV zet vertrouwen om in overwinning op TOP Oss

'Oss verdient meer'
Volgens de oefenmeester was het misschien wel een 'gestolen' overwinning die MVV in Oss boekte. "Oss verdient meer. MVV was ondermaats, met name in de eerste helft, en heel onrustig aan de bal. We wilden domineren, maar dat lukte niet." Treffers van Marnick Vermijl, Joeri Schroijen en Koen Kostons waren voldoende om de tegentreffer van ex-MVV'er Bryan Smeets uit te wissen.

Belangrijk
Jordy Croux, die op de slotdag van de transferperiode werd gehuurd van Willem II, scoorde niet, maar had wel een groot aandeel in de driepunter van de Sterrendragers. "Ik ben blij dat ik vandaag twee assists heb gegeven, ik wil heel belangrijk zijn voor het team."

Aanpassen
Volgens de buitenspeler is er wel de nodige ruimte voor verbetering. "Ik ben nu een week bij MVV. We moeten allemaal een beetje aanpassen, mijn medespelers moeten nu ook gaan weten waar ik moet gaan lopen. Dat zal de komende weken wel in orde komen."

Achtste
MVV meldt zich dankzij de sterke serie in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie. De Maastrichtenaren hebben zich met 36 punten uit 24 duels op de achtste plaats genesteld.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen