Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-coach Elsen: 'Niet goed gespeeld, maar wel drie op rij'

Geplaatst opzaterdag 9 februari 2019 - 11:27

Het lukte MVV Maastricht vrijdagavond, op bezoek bij TOP Oss, voor het eerst dit seizoen om drie keer op rij te winnen. Toch overheersten gemengde gevoelens.

"Uiteindelijk hebben we niet goed gespeeld, maar we nemen wel drie punten mee. En drie op rij", zo zei coach Ron Elsen vlak na de 1-3 overwinning tegen L1, refererend aan de serie positieve resultaten.

Lees ook: MVV zet vertrouwen om in overwinning op TOP Oss

'Oss verdient meer'
Volgens de oefenmeester was het misschien wel een 'gestolen' overwinning die MVV in Oss boekte. "Oss verdient meer. MVV was ondermaats, met name in de eerste helft, en heel onrustig aan de bal. We wilden domineren, maar dat lukte niet." Treffers van Marnick Vermijl, Joeri Schroijen en Koen Kostons waren voldoende om de tegentreffer van ex-MVV'er Bryan Smeets uit te wissen.

Belangrijk
Jordy Croux, die op de slotdag van de transferperiode werd gehuurd van Willem II, scoorde niet, maar had wel een groot aandeel in de driepunter van de Sterrendragers. "Ik ben blij dat ik vandaag twee assists heb gegeven, ik wil heel belangrijk zijn voor het team."

Aanpassen
Volgens de buitenspeler is er wel de nodige ruimte voor verbetering. "Ik ben nu een week bij MVV. We moeten allemaal een beetje aanpassen, mijn medespelers moeten nu ook gaan weten waar ik moet gaan lopen. Dat zal de komende weken wel in orde komen."

Achtste
MVV meldt zich dankzij de sterke serie in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie. De Maastrichtenaren hebben zich met 36 punten uit 24 duels op de achtste plaats genesteld.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen