Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV-coach Elsen: 'Niet goed gespeeld, maar wel drie op rij'

Geplaatst opzaterdag 9 februari 2019 - 11:27

Het lukte MVV Maastricht vrijdagavond, op bezoek bij TOP Oss, voor het eerst dit seizoen om drie keer op rij te winnen. Toch overheersten gemengde gevoelens.

"Uiteindelijk hebben we niet goed gespeeld, maar we nemen wel drie punten mee. En drie op rij", zo zei coach Ron Elsen vlak na de 1-3 overwinning tegen L1, refererend aan de serie positieve resultaten.

Lees ook: MVV zet vertrouwen om in overwinning op TOP Oss

'Oss verdient meer'
Volgens de oefenmeester was het misschien wel een 'gestolen' overwinning die MVV in Oss boekte. "Oss verdient meer. MVV was ondermaats, met name in de eerste helft, en heel onrustig aan de bal. We wilden domineren, maar dat lukte niet." Treffers van Marnick Vermijl, Joeri Schroijen en Koen Kostons waren voldoende om de tegentreffer van ex-MVV'er Bryan Smeets uit te wissen.

Belangrijk
Jordy Croux, die op de slotdag van de transferperiode werd gehuurd van Willem II, scoorde niet, maar had wel een groot aandeel in de driepunter van de Sterrendragers. "Ik ben blij dat ik vandaag twee assists heb gegeven, ik wil heel belangrijk zijn voor het team."

Aanpassen
Volgens de buitenspeler is er wel de nodige ruimte voor verbetering. "Ik ben nu een week bij MVV. We moeten allemaal een beetje aanpassen, mijn medespelers moeten nu ook gaan weten waar ik moet gaan lopen. Dat zal de komende weken wel in orde komen."

Achtste
MVV meldt zich dankzij de sterke serie in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie. De Maastrichtenaren hebben zich met 36 punten uit 24 duels op de achtste plaats genesteld.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
Overzicht
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Locaties Tour de L1mbourg 2019
Uitgelicht
Alle locaties Tour de L1mbourg 2019

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1. Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1.

Sander Kleikers en Gert Jakobs ontvangen iedere dag in een nieuwe Limburgse gemeente mooie gasten aan tafel om te praten over de verrichtingen van Wout en Tom in de Tour, en de liefde voor Limburg.

Bekijk hier alle locaties
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
Babyfoto promobox 1
Uitgelicht
De leukste babyfoto van Limburg. Stuur een foto in.

De babyfotowedstrijd is van start. Is in jouw familie in 2018 een baby geboren? Woont de kleine in Limburg?
Stuur dan een foto in voor onze zoektocht naar de leukste babyfoto van de provincie.

1limburg.nl/babyfoto

Meest gelezen