Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV-coach Elsen: 'Niet goed gespeeld, maar wel drie op rij'

Geplaatst opzaterdag 9 februari 2019 - 11:27

Het lukte MVV Maastricht vrijdagavond, op bezoek bij TOP Oss, voor het eerst dit seizoen om drie keer op rij te winnen. Toch overheersten gemengde gevoelens.

"Uiteindelijk hebben we niet goed gespeeld, maar we nemen wel drie punten mee. En drie op rij", zo zei coach Ron Elsen vlak na de 1-3 overwinning tegen L1, refererend aan de serie positieve resultaten.

Lees ook: MVV zet vertrouwen om in overwinning op TOP Oss

'Oss verdient meer'
Volgens de oefenmeester was het misschien wel een 'gestolen' overwinning die MVV in Oss boekte. "Oss verdient meer. MVV was ondermaats, met name in de eerste helft, en heel onrustig aan de bal. We wilden domineren, maar dat lukte niet." Treffers van Marnick Vermijl, Joeri Schroijen en Koen Kostons waren voldoende om de tegentreffer van ex-MVV'er Bryan Smeets uit te wissen.

Belangrijk
Jordy Croux, die op de slotdag van de transferperiode werd gehuurd van Willem II, scoorde niet, maar had wel een groot aandeel in de driepunter van de Sterrendragers. "Ik ben blij dat ik vandaag twee assists heb gegeven, ik wil heel belangrijk zijn voor het team."

Aanpassen
Volgens de buitenspeler is er wel de nodige ruimte voor verbetering. "Ik ben nu een week bij MVV. We moeten allemaal een beetje aanpassen, mijn medespelers moeten nu ook gaan weten waar ik moet gaan lopen. Dat zal de komende weken wel in orde komen."

Achtste
MVV meldt zich dankzij de sterke serie in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie. De Maastrichtenaren hebben zich met 36 punten uit 24 duels op de achtste plaats genesteld.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1

Het wordt weer een mooie wielerzomer op L1.

Van vrijdag 5 juli tot en met zondag 28 juli is er weer dagelijks Tour de L1mbourg, de reizende wieler-talkshow van L1. Iedere dag om 18:30 live en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald. Je bent van harte welkom de uitzendingen bij te wonen.

Bekijk hier alle locaties
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Avondnieuws in je mailbox

1Limburg biedt naast de ochtend- en middageditie nu ook een nieuwsmail voor de avond aan. Je ontvangt vijf actuele berichten, waaronder een samenvatting van de Limburg Centraal-uitzending. De avondeditie wordt om 20.00 uur verstuurd. De ochtendeditie om 8.00 uur en de middageditie rond 12.00 uur. Je kunt zelf kiezen welke editie het best bij jou past. Hoe je dat instelt? Klik op de link.

Nieuwsmail
Uitgelicht
Schrijf je in voor de voorronden van het LK Latje Trap 2019

De inschrijvingsperiode voor deelnemers van de tweede editie van het LK Latje Trap is geopend. Met het evenement wil L1, in samenwerking met Moonen Movies, vanuit haar maatschappelijke functie als publieke omroep meer aandacht vestigen op het amateurvoetbal in de provincie. Het kampioenschap bestaat uit een vijftal voorronden bij jou in de buurt en één finaleronde. De finaleronde wordt bij de start van het nieuwe voetbalseizoen afgewerkt op een finalewaardige locatie, namelijk in het stadion van één van de Limburgse profclubs.

Schrijf je hier in voor de voorronden
1Limburg Festivals
Uitgelicht
Festivalagenda

De festivalagenda in Limburg puilt uit. Al het nieuws over artiesten, programmering en andere informatie die je niet mag missen vind je bij 1Limburg.

Festivalagenda

Meest gelezen