Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV-coach Elsen: 'Niet goed gespeeld, maar wel drie op rij'

Geplaatst opzaterdag 9 februari 2019 - 11:27

Het lukte MVV Maastricht vrijdagavond, op bezoek bij TOP Oss, voor het eerst dit seizoen om drie keer op rij te winnen. Toch overheersten gemengde gevoelens.

"Uiteindelijk hebben we niet goed gespeeld, maar we nemen wel drie punten mee. En drie op rij", zo zei coach Ron Elsen vlak na de 1-3 overwinning tegen L1, refererend aan de serie positieve resultaten.

Lees ook: MVV zet vertrouwen om in overwinning op TOP Oss

'Oss verdient meer'
Volgens de oefenmeester was het misschien wel een 'gestolen' overwinning die MVV in Oss boekte. "Oss verdient meer. MVV was ondermaats, met name in de eerste helft, en heel onrustig aan de bal. We wilden domineren, maar dat lukte niet." Treffers van Marnick Vermijl, Joeri Schroijen en Koen Kostons waren voldoende om de tegentreffer van ex-MVV'er Bryan Smeets uit te wissen.

Belangrijk
Jordy Croux, die op de slotdag van de transferperiode werd gehuurd van Willem II, scoorde niet, maar had wel een groot aandeel in de driepunter van de Sterrendragers. "Ik ben blij dat ik vandaag twee assists heb gegeven, ik wil heel belangrijk zijn voor het team."

Aanpassen
Volgens de buitenspeler is er wel de nodige ruimte voor verbetering. "Ik ben nu een week bij MVV. We moeten allemaal een beetje aanpassen, mijn medespelers moeten nu ook gaan weten waar ik moet gaan lopen. Dat zal de komende weken wel in orde komen."

Achtste
MVV meldt zich dankzij de sterke serie in de subtop van de Keuken Kampioen Divisie. De Maastrichtenaren hebben zich met 36 punten uit 24 duels op de achtste plaats genesteld.

Echte Limburgers gezocht!
Geef je op als kandidaat voor Kwizzele.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Uitgelicht
L1 vaart door provincie op weg naar vastelaovend

L1 heeft een nieuw initiatief ontwikkeld in aanloop naar de vastelaovend. Vanaf zaterdag 23 februari tot en met vrijdag 1 maart 2019 vaart L1 over de Maas met de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting Boeët. Zowel radio als tv-uitzendingen worden in die periode (live) op de boot gemaakt. Verenigingen, lokale artiesten en andere carnavalisten zijn van harte welkom bij deze uitzendingen.

Het vaarschema zit er als volgt uit: 23-2 Venlo, 24-2 Gennep, 25-2 Arcen, 26-2 Roermond, 27-2 Maasbracht, 28-2 Echt en 1-3 Maastricht.

Veel meer over de boot klik hier
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111!

We tellen met je af tot aan de Vastelaovend.

De Top 1111 komt er weer aan: van zaterdag 23 februari tot en met zaterdag 2 maart is het iedere dag feest op je radio met Tim, Ruud Sjoerd, Rian, Tom en Henk.

De Top 1111 van 10:00 - 23:00
Uitgelicht
Maak kans op polsbendjes voor de Zoepkoel!

We geven de eerste 100 polsbendjes weg voor de Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting.

Laat ons weten welke artiest jij graag zaterdag 2 maart op de Zoepkoel zou willen zien. Dan maak je kans op 4 polsbendjes!

Doe hier mee
Uitgelicht
Limburgse kandidaten gezocht!

Met wie zou jij het beste duo vormen? Samen met je vriendin, buurman, teamgenoot, vader of zus... je kunt je nu samen opgeven voor de leukste Limburgse kwis op tv: Kwizzele! De vragen gaan over alles wat Limburgs is dus denk goed na wie je ideale teamgenoot is.

Binnenkort te zien op L1 TV.

Geef je op als kandidaat voor Kwizzele!
Vacature promobox
Uitgelicht
Vacature: Redacteur Online 1Limburg, stagiair of freelance (hbo/wo)

Voor de Nieuwsdienst zijn wij op zoek naar ambitieuze nieuwsjagers (stagiair of freelance) die op volle kracht willen meedraaien in de nieuwsproductie voor 1Limburg en het beheer van gekoppelde social media. Je werkt nauw samen met (camjo-)verslaggevers in het veld en je productie dient als basismateriaal voor L1 Radio, het dagelijkse tv-magazine L1mburg Centraal en L1.nl, de promotiewebsite voor de radio- en tv-programma’s van L1.

1Limburg.nl/vacatures

Meest gelezen