Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV blameert zich met gelijkspel tegen hekkensluiter

Geplaatst opvrijdag 3 februari 2017 - 21:56

MVV Maastricht heeft vrijdagavond onverwacht puntverlies geleden. In een teleurstellend duel hield het taaie Achilles '29 stand in de Geusselt: 0-0.

Daarmee verspelen de Maastrichtenaren kostbare punten in de strijd om de bovenste plaatsen in de Jupiler League.

Ongeslagen
MVV begon het duel in de wetenschap dat er nog nooit verloren was van Achilles, dat bovendien troosteloos onderaan staat op de ranglijst. De Maastrichtenaren leken de code van de gasten uit Groesbeek opnieuw snel te kraken, maar keeper Robbert te Loeke voorkwam een rappe openingsgoal van Pieter Nys.

In het vervolg van de eerste helft lag het tempo van de thuisploeg te laag om het de hekkensluiter écht lastig te maken. De ploeg van de Limburgers Niek Versteegen en Freek Thoone bleef daardoor relatief eenvoudig overeind. Alessandro Ciranni voorkwam op de doellijn zelfs een achterstand voor MVV, dat zelf Kuipers en Nwakali de goal zag missen.

Stug
Diezelfde Kuipers en Nwakali gingen direct na de pauze opnieuw op jacht naar een treffer, maar beide pogingen belandden in de handen van Te Loeke. Het publiek in de Geusselt werd niet getrakteerd op een hoogstaand duel, want ondanks een veldoverwicht bleef MVV moeite hebben met het stugge Achilles.

Nkoyi
Daarbij moest de ploeg van Ron Elsen bovendien alert zijn voor een aantal gevaarlijke uitbraken van de gasten. Vijf minuten voor tijd leek de nummer twee van de ranglijst dan toch de score te openen, maar een kansrijke aanval via Joeri Schroijen en invaller Patrick Nkoyi werd om zeep geholpen.

Aanstaande maandag is er een nieuwe kans voor MVV om punten te pakken. De rood-witten gaan dan op bezoek bij FC Oss.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
'Ik wil iets terug doen voor de maatschappij’

Envida mag zich gelukkig prijzen met de bijna 1.000 vrijwilligers die zich iedere dag met hart en ziel inzetten voor onze bewoners. Hartelijk dank daarvoor!

Zoekt u een zinvolle dagbesteding, voelt u zich aangetrokken tot de zorg en wilt u onze bewoners een dag met een gouden randje bezorgen? Denk dan eens na over vrijwilligerswerk bij Envida. U ondersteunt ons om onze bewoners een zo prettig mogelijke woonsituatie te bieden. Dit kan bijvoorbeeld door het creëren van gezelligheid in de huiskamer, als begeleider bij een wandelgroep, maar ook door mee te helpen in het restaurant.

Als u interesse heeft in vrijwilligerswerk bij Envida, kunt u contact opnemen met het woonzorgcentrum van uw voorkeur. Onze collega’s zullen met u de mogelijkheden bespreken.

Bekijk hier alle mogelijkheden
Hoofdredacteur voor een dag
Uitgelicht
Word Hoofdredacteur voor een dag

We geven je twee dagen L1 TV cadeau. Neem plaats op de stoel van hoofdredacteur van L1 en maak je eigen programmagids. Jij mag bepalen wat we uitzenden op maandag 23 en dinsdag 24 december,. Voor velen vrije dagen, met lekker veel tijd om ook overdag televisie te kijken.

Jij mag bepalen wat we uitzenden op 23 en 24 december.

Geef hier je favoriete programma's door
22 december op L1 TV: Ben Verbong Dag
Uitgelicht
Ben Verbong Dag op L1 TV

De Tegelse filmregisseur Ben Verbong zit 50 jaar in het vak. L1 viert dit jubileum 22 december met de Ben Verbong Dag.

De regisseur van onder meer de Nederlandse succesfilm ‘Het meisje met het rode haar’ maakte speciaal voor L1 een selectie. Bijvoorbeeld de film Honigfrauen over Oost- en Westduitsers gescheiden op vakantie aan het Balatonmeer. Of de lotgevallen van de Oostenrijkse Von Trapp Family. Maar ook vreemdelinghaat in een Berlijnse tram.

Bekijk hier de programmagids van 22 december
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen