Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV beloont Tuur Houben met profcontract

Geplaatst opvrijdag 1 juni 2018 - 14:49

MVV heeft middenvelder Tuur Houben (22) beloond met zijn eerste profcontract.

De Belgische middenvelder speelde anderhalf jaar op amateurbasis voor de Maastrichtenaren. Vrijdag heeft hij een tweejarig contract getekend.

Basis
Houben doorliep de jeugdopleidingen van Sint-Truiden en OH Leuven. In januari 2017 kwam hij naar MVV. Het voorbije seizoen speelde hij zich regelmatig in de basiself. Houben kwam tot dusver tot 37 optredens in de hoodmacht van de Sterrendragers, waarin hij tweemaal trefzeker was.

Creativiteit
"Tuur is een speler die creativiteit brengt op het middenveld. Met zijn lichtvoetigheid en de nodige technische bagage is hij een speler die we goed kunnen inzetten wanneer de ruimtes in het veld klein zijn", zegt trainer Ron Elsen op de clubsite. "Tuur heeft met name het afgelopen seizoen laten zien dat hij zich kan ontwikkelen tot een volwaardige selectiespeler."

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Wie o wie wordt het Vastelaovesgezicht 2022?

Uit de honderden inzendingen zijn 8 finalisten voor het Vastelaovesgezicht bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Uitgelicht
Pitlane, het autosportprogramma van L1

Iedere donderdagavond voorafgaand aan een Grand Prix te zien op L1 TV en de online kanalen van L1, waarin Xavier Maasen en Sem Caelen je bijpraten over de stand van zaken in het F1-circus.

Heb jij een vraag die je in een uitzending van Pitlane beantwoord wil zien worden? Stuur deze dan per email naar pitlane@L1.nl en misschien komt deze dan in de uitzending voorbij!

Kijk hier naar Pitlane
Uitgelicht
Iedere zondag nieuwe recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In dit programma koppelt Henk plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak. Dat heeft al heerlijke vlaaien opgeleverd.

Iedere zondag op L1 TV! Met nieuwe overheerlijke recepten. En dat niet alleen. Henk nodigt iedere week een gast uit die gaat mee bakken!

Bekijk hier alle recepten

Meest gelezen