Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-back en Smeets opgenomen in Elftal van het Jaar

Geplaatst opwoensdag 8 mei 2019 - 16:49

MVV-verdediger Dimitri Lavalée (22) en de Maastrichtse middenvelder Bryan Smeets (26) zijn opgenomen in het Elftal van het Jaar van de Keuken Kampioen Divisie.

Het sterrenensemble is samengesteld door tijdschrift Voetbal International.

Lees ook: Smeets in race voor beste speler Keuken Kampioen Divisie

Topseizoen in Oss
De keuze voor Smeets in het elftal is geen verrassende, daar hij een topseizoen beleeft in dienst van TOP Oss. Mede dankzij zijn twaalf doelpunten en acht assists plaatste die ploeg zich voor de play-offs om promotie naar de Eredivisie. De Maastrichtenaar is ook nog altijd in de race voor de titel van beste speler van de competitie. Overigens heeft ook Voetbal International een speler van het jaar gekozen. Dat is niet Smeets, maar FC Eindhoven-middenvelder Branco van den Boomen.

Klein lichtpuntje
Voor Lavalée is de uitverkiezing een klein lichtpuntje in een grijs seizoen. Hij plaatste zich met MVV niet voor de play-offs en dus zit zijn seizoen er nu al op. De Belg kwam dit seizoen tot 32 wedstrijden in het shirt van MVV. Hij speelde voornamelijk in het centrum van de verdediging, maar was ook met enige regelmaat als linksback te zien. In principe keert hij deze zomer terug naar Standard Luik, dat hem op huurbasis in Maastricht had gestald.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Advertentie
Zuiderse Zomerdeals!

De zomer rijdt ons tegemoet! Hét moment om te profiteren van onze Zuiderse Zomerdeals! Wil jij een uitstekend onderhouden occasion aanschaffen tegen de meest aantrekkelijke prijs? Dat kan!

Met een veelzijdig aanbod occasions bieden wij elke rijder een passende auto. Ook jou.

Schakel in de hoogste versnelling naar onze website en profiteer van de beste Zomerdeals!

Profiteer van de beste Zomerdeals!
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het nieuwe bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Ieder weekend op L1 TV!

Bekijk hier alle recepten
Limburg in Beweging iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV
Uitgelicht
Limburg in Beweging iedere dag op L1 TV

Heel belangrijk: blijf bewegen. Dat verbetert je immuunsysteem. En dat kan in je eigen woonkamer! Doe iedere dag mee om 10:00 en 14:30 op L1 TV.

Zes weken lang geeft fysiotherapeut Erik Eurelings een half uur lang tips om thuis gezond te bewegen. Samen sterk tegen corona!

Iedere dag om 10:00 en 14:30 op L1 TV

Meest gelezen