Overslaan en naar de inhoud gaan
Advertentie

MVV-back en Smeets opgenomen in Elftal van het Jaar

Geplaatst opwoensdag 8 mei 2019 - 16:49

MVV-verdediger Dimitri Lavalée (22) en de Maastrichtse middenvelder Bryan Smeets (26) zijn opgenomen in het Elftal van het Jaar van de Keuken Kampioen Divisie.

Het sterrenensemble is samengesteld door tijdschrift Voetbal International.

Lees ook: Smeets in race voor beste speler Keuken Kampioen Divisie

Topseizoen in Oss
De keuze voor Smeets in het elftal is geen verrassende, daar hij een topseizoen beleeft in dienst van TOP Oss. Mede dankzij zijn twaalf doelpunten en acht assists plaatste die ploeg zich voor de play-offs om promotie naar de Eredivisie. De Maastrichtenaar is ook nog altijd in de race voor de titel van beste speler van de competitie. Overigens heeft ook Voetbal International een speler van het jaar gekozen. Dat is niet Smeets, maar FC Eindhoven-middenvelder Branco van den Boomen.

Klein lichtpuntje
Voor Lavalée is de uitverkiezing een klein lichtpuntje in een grijs seizoen. Hij plaatste zich met MVV niet voor de play-offs en dus zit zijn seizoen er nu al op. De Belg kwam dit seizoen tot 32 wedstrijden in het shirt van MVV. Hij speelde voornamelijk in het centrum van de verdediging, maar was ook met enige regelmaat als linksback te zien. In principe keert hij deze zomer terug naar Standard Luik, dat hem op huurbasis in Maastricht had gestald.

Advertentie
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Advertentie
Overzicht
Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen
Uitgelicht
Win kaarten Historisch Motoren en Tractoren festival Panningen

Wij mogen kaarten voor het Historisch Motoren en Tractoren festival in Panningen weg geven. Wil jij dit jaar met je partner, kinderen, vrienden of vriendinnen gratis naar het festival in Panningen? Lees verder om te zien wat we van je vragen.

Zie hier hoe je kans maakt
Tour de L1mbourg vanaf 5 juli dagelijks bij L1
Uitgelicht
Tour de L1mbourg iedere dag 18:30 op L1 TV

Iedere dag vanaf een andere prachtige locatie in Limburg ontvangen Sander Kleikers en Gert Jacobs hun gasten. En je bent van harte welkom om de uitzending bij te wonen!

Tour de L1mbourg is iedere dag om 18:30 live op L1 TV en wordt om 20:30 en 22:30 herhaald.

Bekijk hier alle locaties
Win een gigantische eenhoorn
Uitgelicht
Win een gigantische eenhoorn!

L1 knalt de zomer in! Op vrijdag 19 juli vieren we vanaf 06:00 op L1 Radio het begin van de Bouwvakvakantie. Met een barbecue, ijscoman en een Kop van Jut. En de hoofdprijs: een gigantisch opblaasbaar eenhoorneiland!

Kom gezellig langs bij de L1-studio aan de Ambyerstraat Zuid 77B in Maastricht-Amby en sla je slag!

Kom 19 juli langs bij L1
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!

Meest gelezen