Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-back en Smeets opgenomen in Elftal van het Jaar

Geplaatst opwoensdag 8 mei 2019 - 16:49

MVV-verdediger Dimitri Lavalée (22) en de Maastrichtse middenvelder Bryan Smeets (26) zijn opgenomen in het Elftal van het Jaar van de Keuken Kampioen Divisie.

Het sterrenensemble is samengesteld door tijdschrift Voetbal International.

Lees ook: Smeets in race voor beste speler Keuken Kampioen Divisie

Topseizoen in Oss
De keuze voor Smeets in het elftal is geen verrassende, daar hij een topseizoen beleeft in dienst van TOP Oss. Mede dankzij zijn twaalf doelpunten en acht assists plaatste die ploeg zich voor de play-offs om promotie naar de Eredivisie. De Maastrichtenaar is ook nog altijd in de race voor de titel van beste speler van de competitie. Overigens heeft ook Voetbal International een speler van het jaar gekozen. Dat is niet Smeets, maar FC Eindhoven-middenvelder Branco van den Boomen.

Klein lichtpuntje
Voor Lavalée is de uitverkiezing een klein lichtpuntje in een grijs seizoen. Hij plaatste zich met MVV niet voor de play-offs en dus zit zijn seizoen er nu al op. De Belg kwam dit seizoen tot 32 wedstrijden in het shirt van MVV. Hij speelde voornamelijk in het centrum van de verdediging, maar was ook met enige regelmaat als linksback te zien. In principe keert hij deze zomer terug naar Standard Luik, dat hem op huurbasis in Maastricht had gestald.

Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Win € 7.500,- advertentietegoed bij L1

Langzaam komen de feestmaanden eraan en dat betekent doorgaans dat u als bedrijf speciale acties in petto heeft voor uw klanten. Niet zo gek, want met Black Friday (29-11), Sinterklaas, Kerstmis en Oud op Nieuw voor de deur is dit het ideale moment om aan klantenbinding te doen.

U kunt uw aanbiedingen of acties misschien helemaal gratis over de bühne brengen. L1 geeft uw bedrijf namelijk de mogelijkheid om € 7.500 euro aan gratis advertentietegoed te winnen! Dit advertentietegoed kunt u ook nog eens geheel vrij inzetten via L1 TV, L1 Radio en/of online via L1 of 1Limburg.

Kijk hier voor meer informatie
Uitgelicht
Wie wordt het nieuwe Vastelaovesgezicht 2020?

Na een spannende loting zijn er 8 finalisten die strijden om de mooiste titel van de vastelaovend: het Vastelaovesgezicht 2020!

Met een toneel waar de FIFA jaloers op zou zijn, was er een loting van Champions League-niveau. Daarbij werden uit de honderden inzendingen de 8 mooiste Vastelaovesgezichten bekend gemaakt. Deze strijden onderling wie er met de titel vandoor gaat. Iedere dag om 11:11 uur start een nieuwe titanenstrijd op L11 Alaaf Facebook.

Stem hier op je favoriet
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!

Meest gelezen