Overslaan en naar de inhoud gaan

MVV-aanhang zwaait spelers uit met fakkels en vuurwerk

Geplaatst opzaterdag 14 november 2020 - 20:14

Een grote groep supporters van MVV heeft zaterdagavond met fakkels, spreekkoren en vuurwerk de spelersbus van de Maastrichtse club uitgezwaaid.

De bus vertrok rond 19:00 uur vanaf stadion De Geusselt in Maastricht naar het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade, voor de derby tegen Roda JC. Bij die wedstrijd mag geen publiek aanwezig zijn.

Beladen wedstrijd
Ooggetuigen schatten dat er enkele honderden supporters op de been waren. Zij wilden de selectie een hart onder de riem steken en met hun aanwezigheid het belang van de wedstrijd onderstrepen. Beide clubs smachten naar een overwinning. Ze staan al enige tijd in het rechter rijtje van de Keuken Kampioen Divisie.

Lees ook: Derbykoorts: Roda én MVV willen jarenlange serie beëindigen

Volgens de politie was het niet nodig om in te grijpen. Na het uitzwaaien van de spelersbus ging de groep vrij snel uiteen.

Video: Orange Media
Deel dit bericht via
1limburg graphic amateurvoetbal

Bekijk de amateurvoetbaluitslagen.

Overzicht
Uitgelicht
Halve Finale LVK vrijdag op L1 Radio

Het is weer zover: de Halve Finales van het LVK! Dit jaar met 15 liedjes per Halve Finale. Je hoort ze vrijdag vanaf 18:00 op L1 Radio en L11 Alaaf Facebook. En zaterdag om 13:00 nog een keertje op L1 Radio.

Als extraatje maken we ook nog een tv-programma rond alle Halve Finales van het LVK. Daarin stellen we de artiesten en liedjes aan je voor. Henk gaat vanuit de woonkamer van L1 even skypen met iedere artiest. En je kunt dan ook genieten van hun videoclip. Zaterdag om 18:00 en 23:00 op L1 TV.

Bekijk hier de indeling van de drie Halve Finales LVK
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
Luister ook naar vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV

Meest gelezen