MVV - Jong PSV (20 nov 2020)

MVV Maastricht verspeelt 3-0 voorsprong tegen Jong PSV

MVV Maastricht heeft opnieuw niet kunnen winnen. De Sterrendragers stonden met 3-0 voor tegen Jong PSV, maar zagen de Eindhovenaren laat in de tweede helft nog op 3-3 komen.

MVV-fans
MVV niet vervolgd voor racistische spreekkoren van supporter

MVV wordt niet vervolgd voor discriminerende uitingen van een supporter van de Maastrichtenaren tijdens de wedstrijd tegen SC Cambuur Leeuwarden.

ATH20100730347OP
Corona beëindigt bekerseizoen Groene Ster

De KNVB heeft besloten dat het bekertoernooi voor de nog deelnemende amateurclubs voorbij is. De voetbalbond nam dat besluit als gevolg van het coronavirus.

RODMVV ACTIEFOTO
Roda JC opgelucht, MVV teleurgesteld na derby

De reacties na afloop van de derby tussen Roda JC en MVV waren een mix van opluchting en teleurstelling.

Derby Roda JC - MVV // L-R:Koen Kostons of MVV, Danny Bakker of Roda JC (14 nov 2020)
Roda JC sterkste in derby tegen MVV

Roda JC is zaterdagavond in eigen huis met een 2-0 eindstand als sterkste uit de bus gekomen in de krachtmeting tegen MVV.

MVV-supporters zwaaien met fakkels en vuurwerk spelersbus uit voor derby tegen Roda JC (14 nov 2020)
MVV-aanhang zwaait spelers uit met fakkels en vuurwerk

Een grote groep supporters van MVV heeft zaterdagavond met fakkels, spreekkoren en vuurwerk de spelersbus van de Maastrichtse club uitgezwaaid.

dylan werker roda jc tegen helmond sport regenboogarmband (12 okt 2019)
Daryl Werker kijkt in Griekenland naar Limburgse derby

Het liefst had Daryl Werker vanavond in het Parkstad Limburg Stadion gespeeld in de derby tussen Roda JC en MVV. Maar hij speelt nu bij Xanthi FC in de Griekse Tweede Divisie en bekijkt de derby op tv.

Parkstad Limburg Stadion Roda JC_HD
Video: Streppel en Roda-selectie weten wat de derby inhoudt

Wedstrijden tussen streekgenoten zijn altijd speciaal, overal ter wereld. Dus zeker ook de wedstrijden tussen Roda JC en MVV.

MVV 2
Zes sponsorlogo's op het shirt van MVV

Zes sponsoren staan vanaf zaterdag samen op het shirt van MVV. De club maakte donderdag deze voor Nederlandse begrippen unieke constructie bekend.

Bommel
Thomas van Bommel bezorgt MVV punt in extremis

Het eerste doelpunt van Thomas van Bommel in het betaalde voetbal heeft MVV een kostbaar punt opgeleverd. In blessuretijd zorgde de invaller met een afstandsknal voor de gelijkmaker tegen Helmond Sport: 1-1.

Overzicht
Uitgelicht
Download de GRATIS 1Limburg app!

Wil jij helemaal gratis op de hoogte blijven van alles wat zich in Limburg afspeelt? Download de 1Limburg app!
Blijf op de hoogte van al het Limburgse nieuws, ontvang updates over de actuele Limburgse verkeerssituatie én bekijk dagelijks de laatste Limburgse weersvoorspellingen. En dat allemaal helemaal gratis!

Download de gratis 1Limburg app
Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
Uitgelicht
Nieuw natuurprogramma op L1 TV: Het Heuvelland

In vier afleveringen trekken programmamaker Riël Linssen en cameravrouw Nira Kakerissa door het Heuvelland, op zoek naar initiatieven rond natuurbehoud in dit bijzondere gebied.

Het Heuvelland staat bekend om zijn adembenemende uitzichten en on-Nederlandse schoonheid. Maar dat is zeker niet vanzelfsprekend. Er gebeurt namelijk meer achter de groene schermen dan je denkt om dit uniek stukje Limburg te behouden.

Het Heuvelland, de groene parel van het zuiden zie je iedere zaterdag om 18:00 en 21:00 op L1 TV.

Het Heuvelland - de groene parel van het zuiden
L11AlaafRadio.nl
Uitgelicht
L1 begint vastelaovesradiozender: L11AlaafRadio.nl

Via dit kanaal is 24 uur per dag en 365 dagen per jaar vastelaovesmuziek te horen. Ook opnames uit het rijke archief van L1 krijgen een plek op het nieuwe kanaal.

Veer laote dich neet in de steek!

Luister hier L11AlaafRadio.nl
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV
Uitgelicht
AvondGasten Sport iedere maandag 19:00 op L1 TV

Iedere maandag ontvangt presentator Bas van Mulken gasten uit de sportwereld om het weekend te bespreken en om vooruit te kijken naar wat de rest van de sportweek gaat brengen. Een live programma met een Limburgse blik op de actuele sportthema’s. Daarin ook structureel aandacht voor het amateurvoetbal in Limburg met de Wedstrijd van de Week. Als de verlenging van het sportweekend.

Iedere maandag 19:00 op L1 TV
Henk Bakt
Uitgelicht
De lekkerste Limburgse recepten in Henk Bakt

"Henk Bakt" is het lekkerste bakprogramma op L1 TV. Programmamaker Henk Hover is in zijn vrije tijd fervent hobbybakker. In het programma koppelt hij samen met regisseur Eric Wijnhoven Limburgse plaatjes en artiesten aan vlaai en ander gebak.

Bekijk hier alle Limburgse recepten