Overslaan en naar de inhoud gaan

Muzikant in zak en as na diefstal volledige installatie

Geplaatst opvrijdag 15 december 2017 - 13:45

Muzikant Guido Staps uit Simpelveld zit in zak en as na de diefstal van zijn volledige muziekinstallatie, inclusief zijn zeldzame gitaar.

Staps ontdekte de diefstal vrijdagochtend in de garagebox waar hij zijn spullen had opgeslagen. De Takamine LTD99-gitaar, versterkers, mengpanelen, speakers, kabels, speakers; alles bleek verdwenen uit de stalling aan het Doctor Poelsplein.

Via Facebook roept Staps op om uit te kijken wanneer de spullen eventueel online te koop worden aangeboden.

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Overzicht
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen