Overslaan en naar de inhoud gaan

Musicalacteurs redden man in Vaals

Geplaatst opzondag 15 november 2015 - 14:03

Musicalacteurs Tim Douwsma en Tommie Christiaan hebben dit weekeinde tijdens hun verblijf in een vakantiepark in Vaals een man gered.

De twee logeren daar vanwege de shows van Grease die zij in het theater in Heerlen spelen.

Hulpgeroep
Christiaan meldt op zijn Facebook-pagina dat Douwsma en hij op het park een vrouw hoorden schreeuwen. Ze renden daarop naar haar toe en zagen een man - haar zoon - schuimbekkend en met weggedraaide ogen liggen op een bank. De acteurs grepen in, legden de man op de grond in de stabiele zijligging en belden het alarmnummer voor assistentie.

In de tussentijd kreeg het tweetal hulp van een vrouw die lang verpleegster bleek te zijn geweest. Toen de ambulance arriveerde, namen de hulpverleners het van hen over.

Dankbaar
De man is inmiddels stabiel, schrijft Christiaan. "Wat een goed moment om stil te staan bij het feit dat het niet uitmaakt wie je bent, waar je vandaan komt of wat voor geloof je volgt. We zijn allemaal mensen en als er iemand in nood zit, help je zonder na te denken. De dankbaarheid van de moeder in kwestie en de uitdrukking op haar gezicht toen ze mijn handen vastpakte en me bedankte, zal ik niet zo snel vergeten."

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Musical De Tweeling
Musical De Tweeling exclusief naar Heerlen
Matheu Hinzen is nu eindelijk Ciske de Rat
IMG_0466
Piepjonge musicalster maakt Limburgs debuut
Motorrijder uit Maastricht overleden na ongeluk in Vaals
Overzicht
De allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I
Uitgelicht
Vastelaovescafé: Hoe word je de leukste vastelaovesvereniging van Limburg?

Limburg is een vereniging rijker. VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is nog maar net opgericht, maar loopt over van ambitie. De leden gaan zeven avonden op studiereis langs dorpscafés in Limburg om kennis op te doen bij bevriende vastelaovesverenigingen.

Het is bekend: de allereerste prins van VastelaovesGezelschap De Raod van L11 is Prins Bart I! Samen met Vorst Ruud trekt De Raod van L11 door heel Limburg. Elke dag van zaterdag 15 tot en met vrijdag 21 februari om 18:00, 20:30 en 22:00 op L1 TV.

Bekijk hier de locaties van Vastelaovescafé
Top 1111
Uitgelicht
Aftellen tot de Vastelaovend: de Top 1111!

Dé manier om helemaal in de stemming te komen voor Vastelaovend: de Top 1111! We tellen met je af tot aan de Vastelaovend. Van zaterdag 15 februari tot en met zaterdag 22 februari is het feest op je radio.

Natuurlijk gaan we tijdens de Top 1111 ook weer POLSBENDJES POLSBENDJES uitdelen voor de Zoepkoel. Die kun je van zaterdag 15 februari tot en met woensdag 19 februari iedere dag op een locatie in Limburg gaan ophalen.

Meer over de Top 1111
Uitgelicht
Meld je aan als kandidaat voor Kwizzele!

Wie heeft er zin in een spelletje? Je kunt je opgeven voor de leukste Limburgse cultuurkwis op tv en radio: Kwizzele! Test je kennis op het gebied van Limburgse kunst en cultuur, streektaal, geschiedenis, archeologie, streekgerechten, actualiteit en muziek.

Kwizzele is van maandag t/m donderdag op L1 TV om 17:00, 18:00 en 22:00.

Meld je hier aan als kandidaat voor Kwizzele!
Podcast van L1
Uitgelicht
Abonneer je op de podcasts van L1

Luisteren wanneer je zelf wilt: de podcasts van L1! Van exclusieve gesprekken tot fragmenten uit verschillende programma's. Van popmuziek tot klassieke muziek. Van cultuur tot wetenschap.

Er is voor ieder wat wils...

Bekijk hier alle podcasts

Meest gelezen