Overslaan en naar de inhoud gaan

Musical Wonder van Lomm donderdag in première

Geplaatst opwoensdag 5 oktober 2016 - 11:38

In Lomm gaat donderdag de musical Het Wonder van Lomm in première. Bij de productie zijn 200 van de 1000 inwoners van het Venlose kerkdorp betrokken.

Het verhaal gaat over een Mariabeeldje dat is gaan huilen en waar een plaatselijke projectontwikkelaar een slaatje uit wil slaan. Maar dat plan ziet niet iedereen zitten.

Beatles
De generale repetitie is inmiddels geweest en tot en met zondag zijn er vijf voorstellingen die nagenoeg zijn uitverkocht.
In Het Wonder van Lomm zijn zeventien liedjes van The Beatles door de Venlose zanger en tekstschrijver Frans Pollux van een dialecttekst voorzien.

Arrangement
Dirigent Christiaan Janssen voorzag de nummers van een nieuw arrangement. De oorspronkelijk uit Lottum afkomstige Roel Verheggen schreef het script en heeft de regie over de spelersgroep van dertig Lommenaren.

Wordt 1Limburg Nieuwssite van het Jaar? Stem hier, haal die award naar Limburg en maak kans op mooie prijzen!

Deel dit bericht via
Het laatste nieuws in je mailbox
E-mail: 
Editie: 08:00 12:00 20:00
 

Meer informatie over afmelden.

Gerelateerde berichten

Totaal nieuwe tekst voor Passiespelen Tegelen
Frans Pollux wint Orde van de Gulden Humor
Franse chansons nu in Venloos dialect
Frans Pollux ontvangt Orde van de Gulden Humor
Overzicht
Schrijf je in voor 'As ich mer danse kin'
Uitgelicht
Limburgse dansgroepen opgelet!

Je kunt een optreden winnen op De11devande11de 2019 én meedansen met een aantal artiesten.

De Sjeng Kraft Kompenei (SKK) organiseert een danswedstrijd voor Limburgse dans-groepen. De winnaar danst op het grootste vastelaovespodium van Limburg: de11devande11de op het Vrijthof in Maastricht maandag 11 november 2019. Samenwerkingspartners zijn SKK, de Muziekgieterij in Maastricht en regionale omroep L1.

Geef je op voor 'As ich mer danse kin'!
Mijn Limburgs Hart
Uitgelicht
Steun de actie Mijn Limburgs Hart

Hoe ga je verder na een plotse hartstilstand overleefd te hebben? Limburgse cardiologen gaan op bezoek bij hun patiënten om een antwoord te geven op deze vraag. L1 zendt van eind mei tot eind september wekelijks een indringend verhaal uit van een patiënt die op een of andere manier is geconfronteerd met plotse hartstilstand.

De actie Mijn Limburgs Hart heeft als doel zoveel mogelijk geld op te halen voor onderzoek naar hart- en vaatziekten in Limburg.

Meer over Mijn Limburgs Hart

Meest gelezen